Kicska Tamás, az U14-es csapat vezetőedzője a SZPA-HSE elleni hétvégi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Hazai pályán fogadtuk a Szent Pál Akadémia csapatát. Az esős, rossz idő ellenére egy harcos, jó mérkőzést játszottunk. 

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Kicska Tamás

Meton-FC Dabas U14 - SZPA-HSE (4:1)

Kicska Tamás, az U14-es csapat vezetőedzője a SZPA-HSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Hazai pályán fogadtuk a Szent Pál Akadémia csapatát. Az esős, rossz idő ellenére egy harcos, jó mérkőzést játszottunk. 

Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, jól hoztuk ki a labdákat, de sajnos a végjátékokban nem tudtunk pontosak lenni. Egy begyakorolt szöglet után megszereztük a vezetést, majd egy szép szabadrúgás gólt követően magabiztos előnnyel mehettünk a félidőre. 

Elmondtam a fiúknak, hogy a 2:0 a legveszélyesebb eredmény és még pontosabb játékot szeretnék kérni az előre felé történő játékban. Ennek ellenére a második félidő inkább a küzdelemről szólt, nem pedig a szép játékról. Sajnos ellenfelünk gólt szerzett és ezzel el is kezdtek visszakapaszkodni a meccsbe. Szerencsére a végén azonban átléptük a komfortzónánkat és további két gólt szerezve, végleg eldöntöttük a három pont sorsát. Sajnos egy piros lapot is kaptunk, ami egy buta dolog miatt történt, de legalább egy jó tanuló pénz minden játékos számára.

A srácoknak gratulálok, küzdeni akarásból ugyanis jelesre vizsgáztak. A játékon még csiszolni kell, de egyre jobban néz ki a dolog.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Dabas, Wellis Sportpark)
2023.09.24 (Vasárnap, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U14 – SZPA-HSE 4:1 (2:0)
Gól: Farkas P D (2′), Röck B A (30′), Kövi B (70′), Mihucz S (81′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK