A Honvéd II elleni kisiklást követően a múlt hétvégi Szolnok elleni hazai diadallal visszatért csapatunk arra a bizonyos győzelmi útra, amit a szezon elején produkált és ahonnan remélhetőleg most szombaton a BKV Előre elleni bajnoki mérkőzésen sem tér majd le.

BEHARANGOZÓ: NB III

Beharangozó: Meton-FC Dabas - ESMTK

NB lll. Dél-Keleti csoport - 8. Forduló

A MOL Magyar Kupa 2. fordulója következtében a múlt hétvégén nem rendeztek mérkőzéseket az NB III. Dél-Keleti csoportjában, most viszont ismét útjára indulnak a bajnoki ütközetek.

Vasárnap délután 16 órától hazai közönségünk előtt lépünk majd pályára, soros ellenfelünk pedig az ősi rivális ESMTK lesz. A mérkőzés igazi különlegességét pedig az adja, hogy az igen előkelő 3. helyen álló csapatunk a közvetlen üldözőjét fogadja majd. Az eddigi remek őszi szereplés tükrében egyértelmű célunk a három pont otthon tartása, azonban mivel az ESMTK is szeretné ötödik győzelmét megszerezni, így már most borítékolható, hogy egy igazi, vérbeli rangadót láthatunk majd a Wellis Sportparkban. A vendég csapat ráadásul igen jó formában érkezik majd Dabasra, ugyanis a legutóbbi bajnokiján a Honvéd II-t sikerült két vállra fektetnie, majd a MOL Magyar Kupában a forduló talán legnagyobb szenzációját szállítva, hazai pályán búcsúztatta az NB I-ben szereplő Fehérvér FC-t és várhatja az MTK elleni újabb MNK ütközetét. A formára és az önbizalomra tehát a pesterzsébetieknél sem lehet panasz, viszont az eddigi teljesítményünkre mi sem panaszkodhatunk, sőt, igen büszkék lehetünk. A két hetes szünet reméljük pozitívan hatott játékosainkra, kipihenve, frissen és dinamikusan megyünk majd bele a hétvégi ütközetbe.

Hazai mérkőzés lévén most is biztatunk minden Meton-FC Dabas szimpatizánst, hogy látogassanak ki minél többen a hét utolsó napján a Wellis Sportparkba és jelenlétükkel segítsék NB III-as első csapatunkat az ESMTK elleni bajnoki mérkőzésen.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – ESMTK

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.09.25 (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK