Kicska Tamás, az U14-es csapat vezetőedzője a hétközi Airnergy FC és a hétvégi BKV Előre elleni bajnoki mérkőzéseket követően az alábbi értékelést közölte: "A hétközi Airnergy elleni bajnokin sajnos az eredmény az tükrözi a játékunkat is,

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Kicska Tamás

BKV Előre - Meton-FC Dabas U14 (2:6)

Kicska Tamás, az U14-es csapat vezetőedzője a hétközi Airnergy FC és a hétvégi BKV Előre elleni bajnoki mérkőzéseket követően az alábbi értékelést közölte:

“A hétközi Airnergy elleni bajnokin sajnos az eredmény az tükrözi a játékunkat is, rengeteg hibával játszottunk, óriási területeket hagytunk az ellenfelünknek, akik ki is használták azokat.

A BKV Előréhez látogattunk a szombati napon az U14-es korosztállyal. Egy nagyon keskeny és rövid műfüves pálya fogadott minket. Ennek ellenére jól kezdtünk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, gólt is szereztünk ugyan, de érvénytelenítették egy szöglet után. Sajnos ilyenkor a futball büntet, és a hazaiak megszerezték a vezetést. Félidőben próbáltam a fejeket helyre tenni. A második játékrészt hatalmas elánnal és akarattal kezdtük, meg is fordítottuk a meccset, majd rögtön egyenlített az ellenfelünk. Ezek után sem adtuk fel és szebbnél szebb tudatos, begyakorolt támadásokat vezettünk, amikből ismét megfordítottuk az állást és egyben bebiztosítottuk győzelmünket. Amit a második félidőben láttam az futball volt. Minden olyan elemet, amit gyakoroltunk azt viszont láttam, három olyan támadásból is gólt rúgtunk.  Gratulálok a srácoknak, nagyon büszke vagyok rájuk. Megérdemelten nyertük meg a meccset, és kelleni fog ez a lökés az önbizalmunknak.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Dabas Wellis Sportpark)
2023.09.13 (Szerda, 17:30)
 
Meton-FC Dabas U14 – Airnergy FC 0:6 (0:3)
Gól:
Bajnoki mérkőzés (Budapest, BKV Előre Stadion)
2023.09.16 (Szombat, 10:00)
 
BKV Előre – Meton-FC Dabas U14 2:6 (1:0)
Gól: Mihucz S (58′),  Major B (65′), Röck B A (74′), Forczek B (76′), Vízer Sz (78′), Mihucz S (80′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK