Kissé szokatlan időpontban, szombat délután került sor a BKV Előre elleni mérkőzésünkre. Soros ellenfelünk is jól szerepel a bajnokságban, így egy izgalmas összecsapásra volt kilátás.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

BKV Előre - Meton-FC Dabas (1:1)

Egy ponttal tértünk haza a fővárosból

Kissé szokatlan időpontban, szombat délután került sor a BKV Előre elleni mérkőzésünkre. Soros ellenfelünk is jól szerepel a bajnokságban, ennek tükrében egy izgalmas összecsapásra volt kilátás.

Az első percekben egyik csapat sem esett neki a másiknak, inkább a mezőnyben gyűrték egymást a felek egészen a 19. percig, amikor is Lettner kapott egy remek labdát a leshatáron és gyönyörűen emelte át a hazaiak hálóőrét (0:1). A gól után továbbra sem találtak fogást egymáson a csapatok. Az első félidő további részében sem alakultak ki komolyabb lehetőségek, így minimális előny birtokában vonulhattunk a szünetre.

A második félidő is hasonló mederben zajlott. Talán kicsit többet volt a hazaiaknál a labda, viszont védelmünk jól zárt, ezért a kapunkra lényegében veszélytelenek voltak a hazai játékosok. A 78. percben aztán felszabadítás helyett szerettük volna megjátszani a játékszert a saját tizenhatosunkon belül, ez viszont nem sikerült, a BKV Előre játékosa Kerék (volt játékosunk) megszerezte a labdát és pontosan tekert a kapuba (1:1). A mérkőzés utolsó öt percében igazi adok/kapok alakult ki. Mindkét csapat megszerezhette volna a győztes találatot, viszont a helyzetek mindkét oldalon kimaradtak, így maradt a döntetlen állás 90 perc játék után.

Kissé bosszantó, hogy a vezetésünk után nem sikerült megnyernünk a mérkőzést, hiszen nem játszottunk túl jól, de a védelmünk mégis jól zárt, így nagyon ritkán jutottak el a hazaiak a kapunkig. Ennek ellenére idegenben, egy jó csapat ellen nem rossz eredmény a döntetlen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.09.09 (Szombat, 16:00)
Helyszín: Budapest, BKV Előre Stadion
 
BKV Előre – Meton-FC Dabas 1:1 (0:1)
Gól: Kerék L (77′) ill. Lettner L (18′)
 
Meton-FC Dabas: Berta – Földes, Forgács, Kiss, Molnár B, Domokos, Erhardt, Józsa, Benkő, Forrai, Lettner
Cserék: Balogh, Kristóf, Kotroczó, Csóri B, Zsuppán, Mayer
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK