A Honvéd II elleni kisiklást követően a múlt hétvégi Szolnok elleni hazai diadallal visszatért csapatunk arra a bizonyos győzelmi útra, amit a szezon elején produkált és ahonnan remélhetőleg most szombaton a BKV Előre elleni bajnoki mérkőzésen sem tér majd le.

BEHARANGOZÓ: NB III

BKV Előre - Meton-FC Dabas

NB lll. Dél-Keleti csoport - 7. Forduló

A Honvéd II elleni kisiklást követően a múlt hétvégi Szolnok elleni hazai diadallal ismét visszatért csapatunk arra a bizonyos győzelmi útra, amit a szezon elején láthattunk és ahonnan remélhetőleg most szombaton a BKV Előre elleni bajnoki mérkőzésen sem tér majd le.

A 7. forduló  (a Szolnok – Cegléd összecsapást kivételével) a megszokott vasárnappal ellentétben szombaton kerül majd lebonyolításra. Két hazai mérkőzést követően NB III-as csapatunk ezúttal idegenbe, a főváros felé veszi az irányt. Soros ellenfelünk ez alkalommal a 12 szerzett pontjával (négy győzelem és két vereség) a negyedik helyen álló BKV Előre lesz, tehát a második játszik majd a negyedikkel, ami így egy igen kemény csatát sejtet. Előnyünk jelenleg két helyezés és három bajnoki pont a fővárosi kék-sárgákkal szemben, így legrosszabb esetben is a döntetlen az az eredmény, ami elfogadható, ha nem szeretnénk, hogy beérjenek minket.

Papírforma ide vagy oda, mindenképpen intő jel azonban, hogy ellenfelünknek az elmúlt fordulóban idegenben 3:1 arányban azt a Budapest Honvéd-MFA II-t sikerült két vállra fektetnie, akik eddig egyedüliként le tudtak minket győzni, ráadásul nagy sajnálatunkra igen nagy arányban és ráadásul hazai közönségünk előtt. Természetesen a visszajátszók mennyisége és minősége mindig komoly befolyásoló tényező, de az már ezekből az eredményekből is látható, hogy nagyon komoly teljesítményre és akaratra lesz szükségünk, ha pontot vagy pontokat szeretnénk rabolni a fővárosból.

Természetesen mindettől függetlenül papíron még mindig mi számítunk az összecsapás esélyesének, ráadásul azt az öt Meton-FC Dabas győzelmet sem ingyen osztogatták, így van okunk bizakodni. A munka ott van a lábakban, az eddigi eredményeket sem veheti el senki tőlünk, így mindenképpen önbizalommal telve kell majd pályára lépnünk szombat délután 16 órától a BKV Előre Stadionjában.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: BKV-Előre – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.09.09 (Szombat, 16:00)
Helyszín: Budapest, BKV Előre Stadion

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK