Bokros Bonifác, U9-es korosztályunk edzője a hétvégén megrendezésre került dabasi utánpótlás tornát követően az alábbi értékelést adta: "Múlt szombaton szezonnyitó tornán vett részt U9-es korosztályunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U9)

Bokros Bonifác

Utánpótlás Torna (U9) - Dabas

Bokros Bonifác, U9-es korosztályunk edzője a hétvégén megrendezésre került dabasi utánpótlás tornát követően az alábbi értékelést adta:

“Múlt szombaton (2023.09.02-án) hazai szezonnyitó tornán vett részt U9-es korosztályunk. A csapatunknak ez volt az első igazi megmérettetése. A felfokozott izgalmak ellenére a srácok nagyon jól helyt álltak, amit az is bizonyít, hogy kétgólós hátrányból is sikerült felállnunk. A második félidőben mindenki magabiztosabban helyezkedett és csinálták azt, amit az edzők kértek és a lehetőségeink alapján akár meg is nyerhettük volna az összecsapást.

A második mérkőzés az Abony ellen pedig egy nagyon tanulságos összecsapás volt. Az Abony már egy nagyon összeszokott csapat (1 éve dolgoznak együtt), ami meg is mutatkozott a pályán is. Ettől függetlenül a srácok itt is megmutatták, hogy lehet rájuk számítani, mert amíg mi törekedtünk arra, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, addig ők a legjobb játékosaikat tartották a pályán.

Összességében a csapat tehát jól teljesített. Láttuk a srácokon a pozítív versenydrukkot. Ami lényeges, hogy kiélveztük a pillanatainkat és teljes erővel készülünk a következő megmérettetésre is.

Hajrá Dabas!”

Az U9-es keret (Bokros Bonifác és Kovacsics Károly tanítványai) a következő kerettel szerepelt a tornán:
1. Krígel Márk
2. Lestár Ádám
3. Szabados Gábor
4. Bálint Gábor
5. Röck Bertalan
6. Csernák Benedek
7. Pap Dávid
8. Buncsák Botond
9. Frim Martin
10. Halmi Csongor
11. Sallai Noel
12. Mann Balázs

Felkészülési Torna – Dabas
2023. szeptember 2 . (Szombat)
Játékidő: 2×15 perc

Eredmények:
Meton-FC Dabas – Nagykáta 2:2 (0:2)
Gól: Csernák Benedek, Lestár Ádám

Meton-FC Dabas – Abony 0:5 (0:1)
Gól: –

A torna legjobb hazai játékosa Bálint Gábor lett!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK