Hétközi fordulóra került sor a szerdai napon. Hazai pályán fogadtuk a Bp. Honvéd-MFA II csapatát. Nagyon rosszul kezdődött a mérkőzés, hiszen már hamar hátrányba kerültünk.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - Bp. Honvéd-MFA II (0:4)

Elszenvedtük első vereségünket a bajnokságban

Hétközi fordulóra került sor a szerdai napon. Hazai pályán fogadtuk a Bp. Honvéd-MFA II csapatát. Nagyon rosszul kezdődött a mérkőzés, hiszen már a találkozó 5. percében hátrányba kerültünk (0:1). Ezt követően tovább nehezedett a helyzetünk, hiszen a 15. percben (0:2), illetve a 21. percben is kapitulált a védelmünk (0:3). Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk és lényegében innen kellett volna visszakapaszkodni a mérkőzésbe. A félidőre háromgólos hátrányban vonultunk az öltözőbe.

Sajnos a második játékrész is rosszul kezdődött, hiszen a 49. percben tovább növelték előnyüket a vendégek (0:4). Ezután próbálkoztunk ugyan becsülettel, de gólt nem sikerült szereznünk, ezáltal elszenvedtük az első vereséget a bajnokságban.

Ezt a meccset mielőbb el kell felejteni, mert rövid az idő és vasárnap már a következő forduló következik, ahol a Szolnoki MÁV FC csapatát látjuk majd vendégül hazai pályán. Reméljük, sikerül kijavítani ezt a szerdai kisiklást és ismét visszatérünk az eddig látott győzelmi útra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.08.30 (Szerda, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton️-FC Dabas – Bp. Honvéd-MFA II 0:4 (0:3)
Gól: – ill. Haragos V (5′), Kalocsány P (15′), Haragos V (21′), Kalocsány P (49′)
 
Meton-FC Dabas: Berta – Molnár B, Kiss, Dudás, Forrai, Benkő, Kristóf, Domokos, Lettner, Surman, Józsa
Cserék: Balogh, Földes, Molnár Z, Mayer, Erhardt, Karcag, Forgács, Zsuppán, Csóri B, Csóri L, Ispán
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK