Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Bajai LC elleni MOL Magyar Kupa mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "A mérkőzés előtt felhívtam játékosaim figyelmét, hogy egy kupameccs mindig más

Edzői értékelés (MOL Magyar Kupa)

TÓTH LÁSZLÓ

Bajai LC – Meton-FC Dabas (4:3)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Bajai LC elleni MOL Magyar Kupa mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“A mérkőzés előtt felhívtam a játékosok figyelmét, hogy egy kupameccs mindig más, mert az alacsonyabb osztályú csapatnak nagy bevételi forrás és figyelemfelhívó lehet, vigyázni kell az előrevágott labdákkal és a kontrákkal. Erre az 5. percben már 2:0 volt az ellenfélnek. Sikerült ugyan egyenlítenünk az első félidőben, de végig gólveszélyesen játszottunk a saját kapunkra nézve és 3-4 játékoson kívül az alázat hiányát láttam, így a végkimenetel nem is lehetett más, mint a vereség. Sajnálom, de még mindig inkább itt jöjjön a kijózanító pofon, mint a bajnokságban. Bízom benne, hogy a csapat átérzi, hogy a hétvégét követően mind játékban, mind eredményességben javulni kell és hátul sokkal nagyon figyelem kell ahhoz, hogy ne ajándékozzunk gólpasszokat az ellenfélnek.”

Esemény: MOL Magyar Kupa (2. Forduló)
Időpont: 2023.08.26 (Szombat, 16:30)
Helyszín: Baja Városi Sporttelep
 
Bajai LC – Meton-FC Dabas 4:3 (2:2)
Gól: Csiki N (2′), Csiki N (4′), Nébl M (57′), Mezőfi Zs (87′) ill. Dudás D (20′), Erhardt D (21′), Lettner L (69′)
 
Meton-FC Dabas: Balogh – Forgács, Dudás, Földes, Domokos, Benkő, Kiss, Forrai, Erhardt, Mayer, Karcag
Cserék: Berta, Kristóf, Józsa, Zsuppán, Lettner, Molnár B, Molnár Z
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK