Hétvégén bajnoki szünet és mivel a Pestszentimrei SK elleni akadályt sikerrel vettük, így továbbra is érdekelt NB III-as csapatunk a MOL Magyar Kupa idei kiírásában.

BEHARANGOZÓ: MAGYAR KUPA

BAJAI LC - Meton-FC Dabas

MOL Magyar Kupa - 2. Forduló

Hétvégén bajnoki szünet és mivel a Pestszentimre elleni akadályt sikerrel vettük, így továbbra is érdekelt NB III-as csapatunk a MOL Magyar Kupa idei kiírásában.

Fantasztikus rajtot vettünk, négy bajnoki mérkőzésből négy győzelmet arattunk, vezetjük az NB III Dél-Keleti csoportját, emellett a MOL Magyar Kupa 2. fordulójában is érdekelt csapatunk. A tavalyi igen viszontagságos év et követően szinte álomszerű napokat élhet meg minden Meton-FC Dabas játékos, stábtag és szimpatizáns.

Ennek tudatában nem is lehet más célunk szombaton sem, mint a Bács-Kiskun Vármegye I. osztályában szereplő Bajai LC-t is két vállra fektetve begyalogolni a MOL Magyar Kupa 3. fordulójába, ahol már becsatlakoznak majd a magyar labdarúgás elit alakulatai is.

Természetesen ahogy eddig, most sem vehetjük félvállról az összecsapást, mert az elmúlt hetekben több alkalommal is igen nehéz helyzetből kellett felállnunk és megfordítanunk az eredményt a javunkra. Tóth László minden bizonnyal most is több olyan játékosunknak ad majd szerepet, akik eddig némiképp kevesebb játéklehetőséget kaptak a bajnokikon. Reméljük, aki pályára lép majd szombat délután Baján, az maximálisan átérzi a mérkőzés és az esetleges továbbjutás súlyát és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy tovább folytatódjon ez a fantasztikus veretlenségi szériánk.

 Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Bajai LC – Meton-FC Dabas

Esemény: MOL Magyar Kupa (2. Forduló)
Időpont: 2023.08.26 (Szombat, 16:30)
Helyszín: Baja Városi Sporttelep

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK