A vasárnap esedékes államalapítási ünnepnapunk (augusztus 20.) következtében szombaton kerül lebonyolításra az NB III Dél-Keleti csoport 4. játéknapja. Csapatunk ezúttal a Marfűi LSE otthonába látogat.

BEHARANGOZÓ: NB III

Martfűi LSE - Meton-FC Dabas

NB lll. Dél-Keleti csoport - 4. Forduló

A vasárnap esedékes államalapítási ünnepnap (augusztus 20.) következtében szombaton kerül lebonyolításra az NB III. Dél-Keleti csoport 4. játéknapja. Csapatunk ezúttal a Marfűi LSE otthonába látogat.

Remek rajtot vett NB III-as keretünk, amit a tabellán elfoglalt első helyezése maximálisan tükröz. A három mérkőzésből szerzett három győzelmet követően mi más céllal utaznánk el Martfűre is, mint az újabb három pont megszerzése érdekében.

Amíg Dabason jelenleg minden szinte álomszerű alakult, addig vendéglátóink közel sem tudnának hasonló jókat mondani a saját helyzetükről. A tabellán elfoglalt 13. helyezésük mellett ugyanis nemrég napvilágot látott egy olyan információ is, hogy a tulajdonossal történt nézeteltérések következtében az edzői stáb (Kinyik György és Kardos Norbert), valamint  Kardos Mihály szakmai vezető is lemondott megbízásáról és egyoldalúan felbontotta szerződését a klubbal. Természetesen ha igaz is a hír, akkor sem szabad kizökkennünk a heti felkészülésből, mert nem az edző vagy a szakmai vezető fog pályára lépni ellenünk szombat délután, hanem a martfűi játékosok, ők pedig minden bizonnyal nem fogják odaajándékozni a Meton-FC Dabasnak a három bajnoki pontot csak úgy kedvességből.

A szombati összecsapás előtti helyzet tehát elég érdekesnek mondható, azonban reméljük nem zökkenünk ki és ahogy eddig, úgy most is maximális koncentrációval megyünk majd bele a mérkőzésbe. A cél pedig egyértelműen a sorozatban negyedik győzelem megszerzése és a listavezetői hely megtartása.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Martfűi LSE – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.08.19 (Szombat, 17:00)
Helyszín: Martfű LSE Sporttelep

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK