Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője csapatának egy hetes edzőtáborát követően az alábbi beszámolót közölte: "A Meton-FC Dabas U16-os csapata augusztus 7-12. között edzőtáborozáson vett részt, a helyszín a Wellis Sportpark volt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Edzőtábor (2023. augusztus 7-12.)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője csapatának egy hetes edzőtáborát követően az alábbi beszámolót közölte:

A Meton-FC Dabas U16-os csapata augusztus 7-12. között edzőtáborozáson vett részt, a helyszín a Wellis Sportpark volt. A programba napi két edzés volt beiktatva és a Kemenes Gyurival eltervezett munkát maradéktalanul sikerült elvégezni.  

Az edzőtábor 17 fős létszámmal indult, de a keddi napon csatlakozott Vizer Szabolcs is az U14-es csapatból. Köszönöm Kicska Tomi kollégámnak, hogy elengedte. Edzéseinket főképp erősítésekből, technikai és taktikai gyakorlatokból építettük fel. Az ebédet minden nap a Basa büfében fogyasztottuk el. Nagyon köszönjük Basa Attilának a finom ételeket. Sajnos a tervezett keddi edzőmérkőzés elmaradt, de azt egy egymás elleni játékkal pótoltuk végül. A hét lezárását a szombati napon Lakiteleken töltöttük, ahol délelőtt 9 órás kezdéssel edzőmeccset játszottunk a helyi csapattal. Jó volt látni, hogy sok olyan játékelem köszönt vissza, amit a héten gyakoroltunk. A mérkőzés után Footgolfoztunk egyet, amit a srácok nagyon élveztek. Lezárásként pedig átsétáltunk a fürdőbe, ahol kipihenhették magukat a gyerekek.

Nagyon hasznos volt ez a hét, a srácok becsülettel dolgoztak, jó volt látni szombaton, hogy már egy jóval egységesebb a csapat benyomását keltettük. A szombati napon a szülök is csatlakoztak hozzánk, es úgy gondolom, hogy nem bánták meg ők sem.

Köszönöm Kemenes Gyuri segítségét!

Hajrá Dabas!

Bajnoki mérkőzés – Dabas, Wellis Sportpark
2023.05.27 (Szombat, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – Makó FC​ 1:1 (1:0)
Gól: Murvai M (44′ – öngól)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK