Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Pestszentimrei SK elleni MOL Magyar kupa mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Nehézkesen ugyan, de elértük a célunkat és tovább jutottunk a MOL Magyar Kupa következő fordulójába.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Pestszentimrei SK - Meton-FC Dabas (2:3)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Pestszentimrei SK elleni MOL Magyar kupa mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Nehézkesen ugyan, de elértük a célunkat és tovább jutottunk a MOL Magyar Kupa következő fordulójába.

Az első félidőben lassabban ment a labda előre és az első hibánkat ki is használták a hazaiak, aztán egy rövidzárlatot követően már-már megpecsételni látszódott a sorsunk, de még ekkor is bíztam benne, hogy a sok helyzetből, ha egyet értékesíteni tudunk, akkor lesz még esélyünk a fordításra is. Szerencsére gyorsan jött ez a gól, amivel feléledtünk és ezt követően már csak idő kérdése volt, hogy mikor tudjuk rárúgni a következőt. Véleményem szerint megérdemelt a győzelmünk, de a tipikus kupa hangulat, kupa meccs érződött az egész összecsapáson.

Beárnyékolja a győzelmet a hazai csapat egy-két sportszerűtlen játékosa és az, hogy a játékvezető ebben partner volt. Bár szerencsére nem történt komolyabb baj, de az, hogy a könyöklést követően felszakadt fejbőr büntetlenül maradt, joggal parpikássá tette az utolsó 15 percet. A lényeg, hogy sérülés nélkül megúsztuk és várhatjuk a sorsolást.”

Esemény: MOL Magyar Kupa (1. Forduló)
Időpont: 2023.08.05 (Szombat, 18:00)
Helyszín: Pestszentimrei SK Sporttelep
 
Pestszentimrei SK – Meton-FC Dabas 2:3 (1:0)
Gól: Karcag N (32′ – öngól), Nevelős M (46′) ill. Molnár B (53′), Domokos B (65′), Józsa M (68′)
 
Meton-FC Dabas: Balogh – Karcag, Dudás, Molnár Z, Benkő, Molnár, Kiss, Józsa, Lettner, Zsupán, Forrai
Cserék: Berta, Csóri B, Surman, Maxer, Csóri L, Domokos
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK