Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Nagyon vártuk már az első hazai bajnoki mérkőzésünket.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Meton-FC Dabas - Monor SE (3:1)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Nagyon vártuk már az első bajnoki mérkőzést. Kis aggodalomra adott okot, hogy három játékosunk sem léphetett pályára, de ennek ellenére a felkészülés alatt mutatott teljesítmény bizakodásra adhatott okot. Ráadásul volt restanciánk a vendégekkel szemben. A meccs aztán úgy is kezdődött ahogy azt elterveztük, irányítottuk a játékot, helyzeteket alakítottunk ki, már csak a gól hiányzott. Sajnos azonban lényegében helyzet nélkül betaláltak egy benézett szögletet követően. Ezt követően sem álltunk le és ziccerünk volt, kapufát fejeltünk. Aztán a második félidőt szintén nagyszerűen kezdtük és jókor jött az egyenlítő gól. Innentől kezdve pedig már csak az volt kérdés, hogy mikor tudunk fordítani. Szerencsére egy szép ellentámadást követően ez elég hamar sikerült is.

Gratulálok a csapatnak, mert nagyon sok munkát tettek bele a meccsbe és örömteli volt azt is látni, hogy igen sok néző is kilátogatott. Bízom benne, hogy rászolgáltunk a bizalmukra és a következő hazai mérkőzésre még többen fognak kijönni majd. Természetesen a helyén kezeljük ezt a győzelmet, már csak azért is, mert szerdán következik is a következő megmérettetés!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.07.30 (Vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Monor SE 3:1 (0:1)
Gól: Lettner L (51′), Lettner (65′), Dudás D (75′) ill. Horváth L (21′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK