A nyári felkészülési időszak végéhez értünk és hétvégén végre útjára indul a 2023/2024-es NB III-as bajnoki szezon. A játékoskeretünk ismét igen nagy változásokon ment keresztül,

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - Monor SE

NB lll. Dél-Keleti csoport - 1. Forduló

A nyári felkészülési időszak végéhez értünk és hétvégén végre útjára indul a 2023/2024-es NB III-as bajnoki szezon. Játékoskeretünk ismét igen nagy változásokon ment keresztül az elmúlt hetekben. A csapat gerince ugyan megmaradt, azonban a sok távozót pótolni kellett és az új játékosok beépítéséhez pedig köztudottan némi idő kell, pár felkészülési mérkőzés nem mindig bizonyul elégnek, hogy összeszokjon a keret.

Ennek köszönhetően az első pár forduló még minden bizonnyal az összecsiszolódás jegyében fog telni, azonban most vasárnaptól mégsem ez élvezi a legfőbb prioritást, hanem az, hogy a mérkőzéseken megszerezhető bajnoki pontok közül minél többet be tudjunk zsebelni. Mint tudjuk, a jó bajnoki rajt nagyon fontos, mert egy egész szezont megalapozhat, így is és sajnos úgy is.

A mérkőzésre térve az első fordulóban máris egy ősi riválist sodort elénk a sors, így egy igazi rangadóval indul a szezon. Első ellenfelünk az a Monor SE lesz, aki a 10. helyen zárta a 2022/2023-as szezont, így velünk ellentétben egy jóval nyugalmasabb tavasz után kezdhették meg nyári felkészülési munkájukat. Természetesen a múlttal és a helyezésekkel foglalkozni már nem érdemes, most mindenki ismét “tiszta lappal” indul, így elöljáróban az is teljesen megjósolhatatlan, ki a vasárnapi összecsapás esélyese. 

Az viszont szinte garantált, hogy mind a két klub részéről sokan lesznek majd kíváncsiak a mérkőzésre és remélhetőleg egy igazi futballünnepnek lehetünk majd szemtanúi július 30-án délután Dabason. Szikrázó összecsapásokban, komoly párharcokban biztos nem lesz hiány ezúttal sem, de emellett reméljük egy igazán közönségszórakoztató és gólokban gazdag összecsapást láthat mindaz, aki vasárnap délutáni szórakozásként a Wellis Sportparkot választja.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Monor SE

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.07.30 (Vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK