Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a felkészülési időszak végéhez érve az alábbi nyilatkozatot adta: "Túl vagyunk a felkészülés nagy részén, az utolsó hét következik.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Opus Tigáz Tatabánya - Meton-FC Dabas (5:2)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a nyári felkészülési időszak végéhez érve az alábbi nyilatkozatot adta:

Túl vagyunk a felkészülés nagy részén, az utolsó hét és az első bajnoki következik. Véleményem szerint nem sikerült rosszul a felkészülésünk. Az eredmények másodlagosak voltak, hiszen sok próbás érkezett és lényegében három teljes héten keresztül válogattuk az elképzelésinkbe illő játékosok közül. A csapat magja a negyedik hétre aztán végre kialakult, onnantól pedig elkezdtük a taktikai munkát is, ami már egyre inkább körvonalazódni látszik a csapaton. Mivel sok új és fiatal játékos érkezett, ezért idő kell még majd ahhoz, hogy teljesen összeérjen, de az utolsó felkészülési mérkőzés összességében már egy elég biztató képet mutat. Egy feljutást kitűző Tatabánya ellen tudtunk egy jó mérkőzést játszani és bár kaptunk 5 gólt, azok nagy részét javítani tudjuk és játékban egyáltalán nem voltunk alárendelt szerepben.

A szövetség általi szabály miatt sajnos nem játszhatunk majd teljes kerettel, több játékosunk sem léphet pályára, de bízom benne, hogy meg fogjuk tudni oldani az első mérkőzést így is, hiszen mindenki ugyanazt a terhelést kapta és a taktikai edzéseken gyakoroltakkal is mindenkinek tisztában kell lennie. Az utolsó héten még finomítunk a dolgokon és remélhetőleg önbizalommal telve, erőtől duzzadva várjuk majd az első bajnoki mérkőzést.”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2023.07.22 (Szombat, 11:00)
Helyszín: Tatabánya
 
Opus Tigáz Tatabánya – Meton-FC Dabas 5:2 (3:1)
Gól: Lettner (2)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK