Kaposváron születtem, így itt is kezdtem el focizni a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián, de már elég korán, 13 évesen sikerült bekerülnöm a Győri ETO Akadémiájára.

BEMUTATKOZNAK ÚJ JÁTÉKOSAINK

MAYER MÁTÉ

Folytatjuk pár évvel ezelőtt megkezdett sorozatunkat, ezúttal is bemutatjuk új igazolásainkat

Játékos neve: Mayer Máté
Születési idő: 2003.01.20
Posztja: támadó

1. Kérlek, röviden mutasd eddigi be labdarúgó pályafutásod!

Kaposváron születtem, így itt kezdtem el focizni a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián, de már elég korán, 13 évesen sikerült bekerülnöm egy foci tábor által a Győri ETO akadémiájára, ahol 4 és fél évet töltöttem el. Ezután a Vasas Akadémián voltam fél évig, itt ismertem meg jelenlegi edzőmet, Tóth Lászlót. Ezt követően a Gyirmót csapatában folytattam pályafutásomat, ahol szerencsére megadatott, hogy bemutatkozzak a felnőtt csapatban, illetve egy gólt is sikerült szereznem az NB II-ben. Majd egy év a kaposvári Rákócziban és utána érkeztem ide Dabasra.

2. Hogyan kerültél az FC Dabashoz?

A csapat egyik játékosa Földes Milán által sikerült egy próbajátékon részt vennem.

3. Mi a véleményed a klubról és az itteni infrastrukturális körülményekről?

Úgy gondolom, hogy a klub és az infrastrukturális körülmények magasan megütik az NB III-as színvonalat, a létesítmény és a pályák is egyaránt.

4. Mit sikerült eddig leszűrnöd a játékostársakról és az edzői stábról, mire lehet képes ez a keret?

A játékostársakról, illetve az edzői stábról abszolút pozitív véleménnyel vagyok, nagyon családias és segítőkész a közeg. A keret még azért nem tisztult le teljesen, de szerintem helyt fogunk állni a bajnokságban.

5. Hogy érzed, milyen poszton tudod majd a legjobban segíteni az FC Dabast az idei szezonban?

Ez egy nagyon jó kérdés, mert több helyen is bevethető játékos vagyok, így meg kell találni azt a pozíciót, ahol a legtöbbet tudom kihozni magamból.

6. Milyen közeli és távolabbi céljaid vannak még a labdarúgásban?

Közeli céljaimnak azt mondanám, hogy mivel még fiatal vagyok, minél több játék percet tudjak a pályán tölteni és így tapasztalatot szerezni. Távolabbi célnak pedig meg említenem, hogy mindenképp szeretnék az NB I-ben vagy ha úgy alakul egy külföldi TOP csapatban játszani.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK