Hat évesen kezdtem focizni a II. kerületben, egy helyi csapatban, 14 éves koromtól pedig egészen idáig a Vasas Akadémiának, majd a felnőtt csapatnak lehettem tagja.

BEMUTATKOZNAK ÚJ JÁTÉKOSAINK

JÓZSA MARCELL

Folytatjuk pár évvel ezelőtt megkezdett sorozatunkat, ezúttal is bemutatjuk új igazolásainkat

Játékos neve: Józsa Marcell
Születési idő: 2002.03.14
Posztja: támadó

1. Kérlek, röviden mutasd eddigi be labdarúgó pályafutásod!

Hat évesen kezdtem focizni a II. kerületben, egy helyi csapatban, 14 éves koromtól pedig egészen idáig a Vasas akadémiájának, majd a felnőtt csapatnak voltam a kötelékében, az utóbbi két évet pedig kölcsönben töltöttem NB II-ben és NB III-ban.

2. Hogyan kerültél az FC Dabashoz?

Tóth László vezetőedző már a tavasz folyamán megkeresett, korábban dolgoztunk már együtt, szép közös emlékekkel, júniusban pedig zökkenőmentesen sikerült megegyeznünk mindenben, így gyorsan végbe mentek a dolgok.

3. Mi a véleményed a klubról és az itteni infrastrukturális körülményekről?

Szerintem minden adott itt Dabason a megfelelő szakmai munkához, NB III-as szinten pedig kimagaslók a körülmények.

4. Mit sikerült eddig leszűrnöd a játékostársakról és az edzői stábról, mire lehet képes ez a keret?

Mostanra már sikerült egész jól megismerni csapattársaimat, az látszik, hogy egy nagyon fiatal csapat vagyunk, de van néhány rutinosabb játékos is, akik nagy segítséggel vannak a fiatal játékosok felé. Bízom benne, hogy a bajnokságra teljesen összeszokik az új csapat és minél jobb szezont tudunk produkálni.

5. Hogy érzed, milyen poszton tudod majd a legjobban segíteni az FC Dabast az idei szezonban?

Elsősorban a támadó szekcióban számítanak rám, ott tudok a legtöbbet segíteni a csapatnak, szélső támadóként, valamint támadó középpályásként.

6. Milyen közeli és távolabbi céljaid vannak még a labdarúgásban?

Rövid távú célom az, hogy minél jobb eredményt érjünk el az idei bajnokságban és ezt minél több góllal, gólpasszal és jó teljesítménnyel tudjam segíteni, a későbbiekben pedig szeretnék újra magasabb szinten játszani.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK