Sorra játszunk az edzőmérkőzéseinket a felkészülési időszakban. Szombat délelőtt a szintén NB III-as REAC együttese volt az ellenfelünk. Vezetőedzőnk ismét két részre osztotta a csapatot

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - REAC (1:3)

Vereség a harmadik felkészülési mérkőzésen

Sorra játszunk az edzőmérkőzéseinket a felkészülési időszakban. Szombat délelőtt a szintén NB III-as REAC együttese volt az ellenfelünk. Vezetőedzőnk ismét megosztotta a csapatot, így minden játékos 45 perc játékterhelést kapott. Az első félidő a rekkenő hőség ellenére is jól nézett ki, több szép támadást is vezettünk, Józsa révén pedig a vezetést is megszereztük, így minimális előnnyel vonulhattunk pihenőre.

Sorcserével folytattuk az összecsapást. A második félidőben már főleg a védekezésre kellett koncentrálnunk. A védelmünk sajnos három alkalommal is kapitulált, miközben a támadó szekciónknak nem sikerült gólt szereznie. A második félidei csapatban több 15-16 éves helyi játékos is pályára lépett, illetve az átlagéletkor nem érte el a 19 évet sem. Látszik, hogy a fiataloknak még fejlődni és erősödniük kell, de ők is becsülettel tették a dolgukat a pályán.

Ami az elkövetkezendő napokat illeti, a jövő héten szintén két edzőmérkőzés szerepel a programban. Változott a szerdai felkészülési mérkőzés ellenfele és helyszíne is. A KTE II helyett a megye I-es Dunavarsány ellen lépünk majd pályára idegenben 18:30-as kezdési időponttal. Szombaton pedig ismét idegenben, a Fehérvár FC II lesz az ellenfelünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2023.07.08 (Szombat, 10:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – REAC 1:3 (1:0)
Gól: Józsa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK