Csapatunk lejátszotta második felkészülési mérkőzését. Ellenfelünk a bajnokságban is azonos csoportba kerülő Pénzügyőr SE volt. Továbbra is rengeteg próbajátékos érkezik csapatunkhoz a napokban, ennek tükrében mindenki

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Pénzügyőr SE - Meton-FC Dabas (4:6)

Gólgazdag mérkőzést játszottunk a fővárosban

Csapatunk lejátszotta második felkészülési mérkőzését. Ellenfelünk a bajnokságban is azonos csoportba kerülő Pénzügyőr SE volt. Továbbra is rengeteg próbajátékos érkezik csapatunkhoz, ennek tükrében mindenki 45 perces terhelést kapott az összecsapáson. „Vegyes” felállásban léptünk tehát pályára, az első félidőben több próbajátékos is szerephez jutott. Talán ennek is köszönhetően 20 perc után már három gólos hátrányban volt csapatunk, amelyet az első félidő vége előtt sikerült kozmetikáznunk. Az első félidő után 3:1-es hátrányt kellett volna ledolgoznunk 45 perc alatt.

A második játékrészre már több olyan játékos is pályára lépett, aki igazolt Meton-FC Dabas játékos. Ebben a félidőben már uraltuk a mezőnyt és sorra dolgoztuk ki a lehetőségeket, amely aztán eredménnyel is párosult. Több tetszetős támadást is vezettünk, és most végre ezeket sikerült góllal befejeznünk. Sikerült megfordítanunk az eredményt és végül magabiztos 6:4-es győzelmet arattunk.

Az eredményből természetesen még messzemenő következtetést nem szabad levonni, viszont biztató, hogy az eddigi két felkészülési mérkőzésünket sikerült megnyerni, és a két találkozón összesen 10 találatot is szereztünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2023.07.05 (Szerda, 18:30)
Helyszín: Budapest
 
Pénzügyőr SE – Meton-FC Dabas 4:6 (3:1)
Gól: Józsa (3), Lettner, Marozsán, Mayer

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK