Szombat délelőtt rekkenő hőségeben lejátszottuk első edzőmérkőzésünket. Első ellenfelünk a Martfű LSE csapata volt. Jó erőfelmérő volt, hiszen ellenfelünkkel egy NB III-as csoportban fogunk szerepelni.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - Martfűi LSE (4:1)

Győzelem az első edzőmérkőzésen

Szombat délelőtt rekkenő hőségeben lejátszottuk első edzőmérkőzésünket. Első ellenfelünk a Martfű LSE csapata volt. Jó erőfelmérő volt, hiszen ellenfelünkkel egy csoportban (NB III Délkeleti csoport) fogunk szerepelni.

Gyakorlatilag egy új keret kialakítása zajlik csapatunknál. Mind a szakmai részről, mind a játékosállományban történtek változások. Rengeteg új játékos érkezik csapatunkhoz, akiknek tesztelése folyamatban van. Több játékossal megtörtént már a megegyezés, bemutatásuk folyamatosan történik majd a közeljövőben.

A mérkőzésről elmondható, hogy látható volt még, hogy van hova fejlődni, pozitív, hogy 4 gólt is szereztünk, illetve több szép megoldást is láthatott a közönség. Az első félidőben jól játszottunk, ebben a játékrészben három gólt is szereztünk. A folytatásban a teljesítményünk már kicsit visszaesett, de sikerült megtartanunk a háromgólos előnyt. Az edzőmérkőzés tehát összességében jól szolgálta a felkészülésünket. A következő találkozóra a fővárosban kerül sor. Soros ellenfelünk a szintén NB III-as Pénzügyőr SE lesz. A szerdai találkozó helyszíne Budapest, X. ker. Kőér u. 2., a kezdési időpont pedig 18:30 lesz.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2023.07.01 (Szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Martfűi LSE 4:1 (3:0)
Gól: Mayer, Lettner, Fellegi, Józsa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK