2023 június 20-án (kedden) elkezdtük a következő idényre a felkészülést. Az első héten négy kemény edzéssel kezdünk, majd már a második héten lesz olyan nap, amikor két edzés vár majd a játékosokra és már az edzőmérkőzések is elkezdődnek.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Szeretném, ha a harmadik hétre már kialakulna a keret nagy része.

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a felkészülési időszak elején az alábbi nyilatkozatot adta:

Június 20-án elkezdtük a következő idényre a felkészülést. Az első héten négy kemény edzéssel kezdünk, majd már a második héten lesz olyan nap, amikor két edzés vár majd a játékosokra és már az edzőmérkőzések is elkezdődnek.

Az első két hétben rengeteg próbajátékos érkezik, emellett folyamatosan zajlik a csapat kialakítása. Szeretném, ha a harmadik hétre már kialakulna a keret nagy része és nem maradna már túl sok kérdőjel. Az edzői stábban is történt változás, az asszisztens edzői feladatokat a nyártól Fritz Attila látja el és Takács Kornélnak is lesznek feladatai a technikai vezetői pozíció mellett. A kapusedző továbbra is Vasvári Zoltán lesz, Kemenes György munkáját pedig köszönjük, ő az utánpótlásban tevékenykedik majd a továbbiakban.

Az elkövetkező egy hónap a csapatépítés mellett arról fog szólni, hogy erőnlétileg és szakmailag fejlődjön a csapat és kialakuljon egy jól felismerhető stílus, ami a nézőket is vissza tudja majd csalogatni a stadionba.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.05.14 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Berkenye SE Sporttelep

Bánk-Dalnoki LA – Meton-FC Dabas 1:3 (1:2)
Gól: Kiss K (34′) ill. Pleszkán T (20′), Pleszán T (31′), Molnár Z (65′)
Kiállítás: Darabont G (36′) ill. –

Meton-FC Dabas: Berta – Dudás, Domokos, Forgács, Földes, Surman, Pleszkán, Majzik, Lettner, Erős, Csima
Cserék: Balogh, Nagy, Soóky, Zsigmond, Molnár, Takács, Lux, Karcag, Fazekas

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK