Fritz Attila, U15-ös korosztályunk vezetőedzője a Budai FC SE és az FC Hatvan elleni bajnoki mérkőzéseket követően az alábbi értékeléseket adta: Büszke vagyok a srácokra!

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

Fritz Attila

Budai FC SE / FC Hatvan - Meton FC Dabas U15

Fritz Attila, U15-ös korosztályunk vezetőedzője a Budai FC SE és az FC Hatvan elleni bajnoki mérkőzéseket követően az alábbi értékeléseket adta:

Meton-FC Dabas – Budai FC SE (1:1)

“Vasárnap a Budai FC SE csapatát láttuk vendégül. Tudtuk, hogy egy nehéz mérkőzés lesz. Egy jó csapat ellen kellett játszani, egy kiélezett, ki-ki meccset. Hozzátéve, hogy a gyerekekből sokat kivett a hirtelen jött meleg is. Érezhető volt, hogy egygólos mérkőzés lesz. Leginkább mezőnyben folyt a játék. Sikerült is megszereznünk a vezetést, adódtak emellett még lehetőségeink, azokat azonban sajnos nem használtuk ki megfelelően. Végül ellenfelünk egy szép támadás végén kiegyenlített és már nem is változott az eredmény. Igazságos döntetlen született!”

FC Hatvan – Meton-FC Dabas (1:0)

Az FC Hatvan csapata látott minket vendégül a szerdai napon. Minden adott volt egy jó mérkőzéshez, jó idő (esős) és egy jó csapat ellen tudtunk játszani. Kicsit fásultan, könnyelműen kezdtük a mérkőzést. Ennek ellenére még így is adódtak helyzeteink, csak vagy pontatlanok voltunk a végén, vagy nem mertük felvállalni a lövéseket. Az idő elteltével azonban a játékunk feljavult, a srácok nagyot mentek, küzdöttek. Sajnos ellenfelünk egy átlövésből megszerezte a vezetést, erre mi már nem tudtunk válaszolni, így ki is alakult az 1:0-ás végeredmény.

Ezzel a mérkőzéssel számunkra be is fejeződött az idei évi bajnokságunk. Büszke vagyok a srácokra, mert mindent megtettek, tették becsülettel a dolgukat. Kisebb-nagyobb szerencsével szerezhettünk volna még ennél is több pontot, de végül így alakult. Még egyszer ismétlem önmagam, BÜSZKE VAGYOK A SRÁCOKRA!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, Wellis Sportpark
2023.05.21 (Vasárnap, 11:00)
 
Meton-FC Dabas U15 – Budai FC SE 1:1 (0:0)
Gól: Horváth D (71′)
Bajnoki mérkőzés – Hatvan, Hatvani Népkert Sporttelep
2023.05.24 (Szerda, 18:00)
 
FC Hatvan – Meton-FC Dabas 1:0 (0:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK