Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője csapatának elmúlt két bajnoki mérkőzéséről az alábbi értékelést adta: "Az itthoni RKSK elleni mérkőzésen jól kezdtünk, a védekezésünk is rendben volt, és a kontráink is veszélyesek voltak.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

RKSK / Kiskunhalasi Szilády RFC

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője csapatának elmúlt két bajnoki mérkőzéséről az alábbi értékelést adta:

Meton-FC Dabas U16 – RKSK

Az itthoni RKSK elleni mérkőzésen jól kezdtünk, a védekezésünk is rendben volt, és a kontráink is veszélyesek voltak. Ennek ellenére ellenfelünk egy szép akció után megszerezte a vezetést, amit gyorsan egy egyéni megmozdulás után sikerült kiegyenlíteni. Sajnos a félidő vége előtt megint jött a szögletgól, ismét összehoztuk. Hiába próbáltak meg a srácok mindent, a mai napon semmi nem sikerült. Szoros mérkőzést játszottunk, de hibáinkat a vendégek könyörtelenül kihasználták.”

Kiskunhalasi Szilády RFC – Meton-FC Dabas U16

“Szombaton Kiskunhalasra látogattunk. Nagyon nagy meleg és műfüves pálya várt a srácokra. A mérkőzésen megint egyenrangúak voltunk a hazaiakkal, sőt volt olyan periódusa is a mérkőzésnek, ahol mi domináltunk. Azonban ismét jön a DE! Egy elkerülhető gól után egyenlíteni tudtunk. A félidőbe átbeszéltük, hogy mit kellene tenni a győzelem érdekében. 1:1-es állásnál nyomás alatt tartjuk a hazai csapatot, öt szabadrúgást lőhetünk 16-18 méterről (a csütörtöki edzésen pont ezt gyakoroltuk), emellett két-három nagy helyzetet alakítunk ki, aminél jó döntést kellene hozni…DE nem sikerül. Persze mi ilyenkor hibázunk egyet és azt ellenfelünk könyörtelenül kihasználja. Sajnálom a srácokat, mert nagyon akartak és helyenként jól is játszottak, de ezért nem adnak pontot.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, Wellis Sportpark
2023.05.13 (Szombat, 10:00)

Meton-FC Dabas U16 – RKSK 1:4 (1:2)
Gól: Mráz K (28′)

Bajnoki mérkőzés – Kiskunhalas Bundzsák Dezső Városi Sportközpont
2023.05.20 (Szombat, 12:00)

Kiskunhalasi Szilády RFC – Meton-FC Dabas U16 3:1 (1:1)
Gól: Ispán Cs A (26′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK