Rendkívül fontos három pontot szereztünk az elmúlt fordulóban a Bánk-Dalnoki LA vendégeként. A győzelem hatására sikerült megelőznünk a Ceglédet, így lépéselőnyből várhatjuk az utolsó fordulót.

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - Iváncsa KSE

NB lll. Közép-csoport - 38. Forduló

Rendkívül fontos három pontot szereztünk az elmúlt fordulóban a Bánk-Dalnoki LA vendégeként. A győzelem hatására sikerült megelőznünk a Ceglédi VSE-t, így lépéselőnyből várhatjuk az utolsó, forduló kezdetét. Utolsó mérkőzésünkön azt az Iváncsa KSE-t lájuk majd vendégül a Wellis Sportparkban, aki a 4 pont levonástól függetlenül már a záró forduló előtt bajnoknak mondhatja magát.

Csapatunkra térve a képlet mondhatni egyszerű, mivel lépéselőnyben vagyunk a Cegléddel szemben, így esetleges hétvégi győzelmünk esetén nincs miért izgulni, biztosan meg tudjuk tartani jelenlegi pozíciónkat. Azonban ne feledjük, az idei bajnokcsapat látogat majd Dabasra, akik nagy valószínűséggel már csak presztízsből sem fogják feladni az összecsapást. Természetesen lehet azzal is kalkulálni, hogy a Cegléd biztosan vereséget szenved a 14. helyezett Majosi SE otthonában, azonban erre alapozni szintén igen kockázatos, mert riválisunk alighanem mindent el fog követni, hogy egy esetleges győzelemmel ismét beelőzze csapatunkat a tabellán.

Izgalmakban tehát nem igen lesz hiány a záró fordulóban sem, ez már előre borítékolható. Reméljük, hazai közönségünk előtt méltóságteljesen tudjuk búcsúztatni ezt az igen viszontagságos bajnoki szezont,  éppen ezért biztatunk  minden FC Dabas szimpatizánst, hogy látogassanak ki minél többen vasárnap délután a Wellis Sportparkba és segítsék csapatunkat, hogy meg tudjuk tartani jelenlegi pozíciónkat a Cegléddel szemben.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Iváncsa KSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.05.21 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK