Fritz Attila, U15-ös korosztályunk vezetőedzője a Mészöly Focisuli SE és a Dorogi FC elleni bajnoki mérkőzéseket követően az alábbi értékeléseket adta: "A Mészöly Focisuli csapatát láttuk vendégül vasárnap. Remek pályán, jó időben tudtunk játszani.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

Fritz Attila

Mészöly Focisuli SE / Dorogi FC - Meton FC Dabas U15

Fritz Attila, U15-ös korosztályunk vezetőedzője a Mészöly Focisuli SE és a Dorogi FC elleni bajnoki mérkőzéseket követően az alábbi értékeléseket adta:

Meon-FC Dabas – Mészöly Focisuli SE 2:1 (1:0)

“A Mészöly Focisuli csapatát láttuk vendégül vasárnap. Remek pályán, jó időben tudtunk játszani. Jól kezdtük a mérkőzést, mi irányítottunk, ráadásul, még a vezetést is sikerült megszereznünk. Több nagy helyzetünk is volt az első félidőben, szinte ziccerek, ezek azonban sajnos rendre kimaradtak. Nem tudtuk növelni az előnyünket és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ellenfél mondhatni a semmiből kiegyenlített. A srácok azonban ugyanúgy küzdöttek tovább, mindent megtettek azért, hogy győztesen hagyhassák el a pályát. Szerencsére ez végül sikerült is, büntetőből megszereztük a második és egyben győztes gólunkat. Megérdemelték ezt a győzelmet a gyerekek, ugyanis igen sokat tették érte!”

Dorogi FC – Meton-FC Dabas 3:0 (1:0)

“A csütörtöki napon a Dorog csapata látott minket vendégül. Tudtuk, hogy egy jó erőkből álló, focizni akaró csapathoz látogatunk. Sikerült is egy jó mérkőzést játszanunk velük, függetlenül az eredménytől. Sajnos mindhárom gólt szögletből kaptuk. Figyelmetlenek voltunk, nem koncentráltunk a rögzített helyzeteknél és ezt az ellenfél könyörtelenül ki is használta. Ennek ellenére jól játszottak a srácok, a második félidőben ez kifejezetten látszódott is. Mezőnyben jobbak voltunk az ellenfelünknél, csak a gól hiányzott. Jó volt látni a pályán, ahogy dolgoztak és küzdöttek a srácok végig. Hétvégén (vasárnap) fontos mérkőzésünk lesz, ugyanis a Bugyi csapata jön hozzánk. Bízom benne, hogy az elmúlt meccseken látott küzdést, akarást, hozzáállását fogjuk látni, vagy akár még ennél is többet

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, Wellis Sportpark
2023.05.07 (Vasárnap, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U15 – Mészöly Focisuli SE 2:1
Gól: Sarafi J (13′), Somodi M (54′)
Bajnoki mérkőzés – Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum
2023.05.11 (Csütörtök, 18:00)
 
Dorogi FC – Meton-FC Dabas U15 3:0 (1:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK