Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a SZEOL SC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Szombat délelőtt a SZEOL csapatát fogadtuk a Wellis Sportparkban.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - SZEOL SC (2:0)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a SZEOL SC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Szombat délelőtt a SZEOL csapatát fogadtuk a Wellis Sportpark center pályáján, ami a srácoknak plusz ösztönzést adott a mérkőzésre. Ősszel egy elég paprikás, néha durva összecsapást játszottunk ellenfelünkkel.

A srácok nagyon készültek, és revansot akartak venni az őszi vereségért. Jól is kezdtük a mérkőzést, az első szép támadásunkból a kapufán csattant a labda, ami megadta az alaphangot a rangadóra. Nyílt sisakos összecsapást láthattak a szülök, helyzetek adódtak mind a két kapu előtt szép számban. A 30 percben ellenfelünk megfogyatkozott, amit mi gyorsan ki is használtunk. Gyuró Laci egy átlövésből kilőtte a hosszú felső sarkot (1:0).

A szünetben megbeszéltük, hogy higgadtan, sok oldalforgatással, a széleken próbáljunk meg az ellenfél mögé kerülni, és abból helyzeteket kialakítani. A második félidőben az első támadásunkból tovább növeltük az előnyünket (2:0). Sajnos a következő 10 percben hibát hibára halmoztunk. A vendégek szépíthettek is volna, de szerencsére Janicsák Olivér bravúrosan védett mindannyiszor. Az utolsó 20 percben sok helyzetek dolgoztunk ki, de sajnos már nem sikerült több gólt elérni.

Gratulálok és büszke vagyok a srácokra, remélem folytatni tudjuk ezt a jó sorozatunkat.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2023.04.29 (Szombat, 10:00)

Meton-FC Dabas U16 – SZEOL SC 2:0 (1:0)
Gól: Gyúró L (40′), Mráz K (47′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK