Fritz Attila, U15-ös korosztályunk vezetőedzője a Budai FC SE és az FC Hatvan elleni bajnoki mérkőzéseket követően az alábbi értékeléseket adta: "Április 20-án a Budai FC csapata látott vendégül minket. Sajnos sok pozitívumot nem tudok mondani a mérkőzésről. Gyengén játszottunk,

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

Fritz Attila

Budai FC SE / FC Hatvan - Meton FC Dabas U15

Fritz Attila, U15-ös korosztályunk vezetőedzője a Budai FC SE és az FC Hatvan elleni bajnoki mérkőzéseket követően az alábbi értékeléseket adta:

Budai FC SE – Meton-FC Dabas (5:0)

“Április 20-án a Budai FC csapata látott vendégül minket. Sajnos sok pozitívumot nem tudok mondani a mérkőzésről. Gyengén játszottunk, körülményesek voltunk, nagyon sok hibát vétettünk. Nem is az eredmény az, ami a legjobban bánt engem, hanem sokkal inkább az, hogy a játékosok hitehagyottan, akaratlanul, játszottak (tisztelet a kivételnek, ezt meccs után el is mondtam nekik). Ki lehet kapni, de nem mindegy, hogy milyen játékkal, milyen hozzáállással kapunk ki.”

Meton-FC Dabas – FC Hatvan (0:1)

“Április 27-én a Hatvan csapatát láttuk vendégül. Minden adott volt, hogy egy jó csapat ellen, egy jó mérkőzést játszhassunk. Ez így is lett. Végig kiélezett volt az összecsapás. A srácokon láttam az elszántságot, a küzdeni akarást. Sokkal jobb teljesítményt nyújtottak, mind egyénileg, mind csapat szinten. Látható volt, hogy egy gólos lesz ez a mérkőzés. Sajnos a végén a hosszabbításban az ellenfél mellé állt a szerencse és ők szerezték meg a győztes gólt.

A vereség ellenére is büszke vagyok a srácokra, mert mindent megtettek a győzelem érdekében. Sajnos a Futball az ilyen, most nem mi voltunk a szerencsésebbek, de dolgozunk tovább, hogy legközelebb mi örülhessünk a lefújást követően.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Pokorny József Sport és Szabadidő központ
2023.04.20 (Csütörtök, 14:00)
 
Budai FC SE – Meton-FC Dabas U15 5:0
Gól: –
Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2023.04.27 (Csütörtök, 17:00)
 
Meton-FC Dabas U15 – FC Hatvan 0:1
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK