A szerdai hétközi fordulóban végre megtört az a bizonyos jég, hosszú időt követően ismét győzelmet ünnepelhetett NB III-as csapatunk. Ennek köszönhetően sokkal pozitívabb hangulatban várhatjuk a soron következő ESMTK elleni idegenbeli fellépésünket.

BEHARANGOZÓ: NB III

ESMTK - Meton-FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 35. Forduló

A szerdai hétközi fordulóban végre megtört az a bizonyos jég, hosszú időt követően ismét győzelmet ünnepelhetett NB III-as csapatunk. Ennek köszönhetően mindenképpen egy jóval pozitívabb hangulatban várhatjuk a soron következő ESMTK elleni idegenbeli fellépésünket.

A Szekszárd elleni győzelmünknek hála óriási lépést tettünk a bentmaradás kiharcolása érdekében. Ennek ellenére a bajnokságnak még közel sincs vége és hogy igazán megnyugodhassunk, további bravúrra és pontokra van még szükségünk.

Az első pontszerzési lehetőségre sem kell sokat várni, ugyanis most vasárnap már újabb bajnoki vár ránk az ESMTK otthonában. Soros ellenfelünk 59 szerzett pontjával stabilan tartja a harmadik helyezést, lényegében se előrébb, se hátrébb nem igen tud már jutni, ha nem  történik valami rendkívüli. Ennek tudatában egyértelműen nyilvánvaló, hogy egyáltalán nem mi számítunk a mérkőzés esélyesének, azonban a hétközi győzelem hatalmas gátat szakított át, amiből még akár valami extra is kisülhet most hétvégén.

A játékszer vasárnap délután 17 órától indul útjára Pesterzsébeten az ESMTK Stadionjában.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: ESMTK – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.04.30 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK