Ismét hétközi fordulót rendeznek az NB III Közép csoportban. Ennek megfelelően szerda dálután 17 órás kezdéssel a Szekszárdi UFC csapatát fogadjuk a Wellis Sportparkban Dabason.

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - Szekszárdi UFC

NB lll. Közép-csoport - 34. Forduló

Ismét hétközi fordulót rendeznek az NB III Közép csoportban. Ennek megfelelően szerdán 17 órás kezdéssel a Szekszárdi UFC csapatát fogadjuk a
Wellis Sportparkban.

Nagyon bizakodóan utaztunk hétvégén Szolnokra, de sajnos pont nélkül voltunk kénytelenek távozni, ráadásul igen jelentős vereséget elszenvedve. Továbbra is nagyon mélyen vagyunk, azonban nem tehetünk mást, mint küzdeni a végsőkig.

Hétközi mérkőzésünkön azt a Szekszárdi UFC-t fogadjuk, akik ugyan relatív nyugalomban, a 12. helyről várhatják dabasi fellépésüket, viszont hozzánk hasonlóan finoman fogalmazva sincsenek jó formában. A legutóbbi két mérkőzésüket egyaránt elvesztették, ráadásul a Kecskemét 3:0, míg a HFC 4:0 arányban múlt felül őket.

Reméljük előbb-utóbb megtörik az a bizonyos jég és végre sikerül megszereznünk az első tavaszi győzelmünket. Az se lenne természetesen baj, ha ez az első alkalom pont most szerdán következne be, amivel óriási lépést tehetnénk a bentmaradás kiharcolása ellen vívott harcban.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Szekszárdi UFC

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.04.26 (Szerda, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK