Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Szombat délután az pesterzsébeti ESMTK csapatához látogattunk az U16-os korosztállyal.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

ESMTK - Meton-FC Dabas U16 (0:7)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Szombat délután az ESMTK csapatához látogattunk az U16-os korosztállyal. Sajnos a nagy meleg ellenére még ráadásként műfüvön kellett játszanunk a mérkőzést, ami még tovább nehezítette a játékosok feladatát. Az összecsapás előtt azt kértem a srácoktól, hogy próbáljuk ott folytatni, ahol az előző héten abbahagytuk. Fegyelmezett, pontos játékot kértem.

Ennek megfelelően nagyon jól kezdtük a mérkőzést, védekezésünk ismét rendben volt, labdaszerzések után próbáltunk gyors kontrákra építeni, amiből az első félidőben három gólos előnyt sikerült elérnünk.

A szünetben olyan pici apróságokra hívtam fel a figyelmet, amit a második félidőben hasznosítani tudtak majd a fiúk. A mérkőzésen abszolút a mi akaratunk érvényesült és végre a helyzeteinket is berúgtuk. A csapat mellett ki kell emelnem Mráz Kevint is, aki 4 góllal járult hozzá a sikerhez.

Gratulálok a csapatnak és remélem, folytatjuk a jó szériát jövő héten is. Ezt a győzelmet természetesen a helyén kell kezelni, még akkor is, ha ma minden csapatrészben jobbak voltunk a hazai csapatnál.

Köszönjük a szülőknek a fantasztikus szurkolást!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – ESMTK Utánpótlás Létesítmény
2023.04.22 (Szombat, 14:00)
ESMTK – Meton-FC Dabas U16 0:7 (0:3)
 
Gól: Mráz K (18′), Mráz K (33′), Mráz K (44′), Sarafi J (50′), Mráz K (56′), Somodi M (77′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK