A tavaszi idény egyik, ha nem a legfontosabb összecsapása előtt áll NB III-as csapatunk. A szezon zárultáig hátralevő idő rohamosan fogy, és ezzel együtt lehetséges

BEHARANGOZÓ: NB III

Szolnoki MÁV FC - Meton-FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 33. Forduló

A tavaszi idény egyik, ha nem a legfontosabb összecsapása előtt áll NB III-as csapatunk. A szezon zárultáig hátralevő idő rohamosan fogy, éppen ezért a pontszerzési lehetőségeink fordulóról fordulóra csökkennek, így egy-egy kínálkozó lehetőséget ki kell használni.

Most vasárnap annak a Szolnoki MÁV FC-nek az otthonába látogatunk, aki két helyezéssel és öt ponttal előttünk áll a tabellán, így a bajnokaspiráns HFC-vel ellentétben egy reális pontszerzési lehetőség előtt állnak játékosaink. Mondhatnánk úgy is, hogy kevés maradék lehetőségeink egyike vár ránk most hétvégén. Mivel már csupán öt bajnoki mérkőzésünk maradt, ezek közül ráadásul az utolsót a jelenlegi listavezető Iváncsa ellen vívjuk, így reálisan négy mérkőzésből kellene annyi pontot gyűjtenünk, hogy a Ceglédet megelőzve be tudjuk biztosítani a jövő évi NB III-as tagságunkat.

A Szolnok elleni őszi összecsapás gól nélküli döntetlennel ért véget, azonban jelenlegi helyzetünkben az egy pont ugyan a semminél több lenne, viszont a problémáinkat finoman fogalmazva sem oldaná meg. Jelszavunk ennek tudatában nem is lehet más most vasárnapra, mint “Győzni kell, bármi áron!”. Az összecsapás vasárnap délután 17 órától kerül megrendezésre a szolnoki Tiszaligeti Stadionban.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Szolnoki MÁV FC – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.04.23 (Vasárnap, 17:00)
Helyszín: Szolnoki Tiszaligeti Stadion

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK