Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Dalnoki Jenő LA elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Szombaton U16-os csapatunk a Dalnoki Jenő LA-t fogadta. Vendégeink 8 ponttal vezetik a bajnokságot, így a legfőbb célunk az volt, hogy masszív védekezésből próbáljunk kontrákat építeni.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Dalnoki Jenő LA (1:2)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Dalnoki Jenő LA elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Szombat délelőtt U16-os csapatunk a Dalnoki Jenő LA-t fogadta. Vendégeink 8 ponttal vezetik a bajnokságot, így a legfőbb célunk az volt, hogy masszív védekezésből próbáljunk kontrákat építeni. A srácok pedig a mai napon meg is mutatták, hogy nem kell őket lenézni. Védekezésünk jól működött, sok labdát tudtunk szerezni a pálya közepén. Ellenfelünk nem talált fogást rajtunk, sőt egy szép kontra végén még a vezetést is meg tudtuk szerezni (1:0).

A szünetben felhívtam a figyelmet, hogy biztos nagyobb nyomást fognak a vendégek tenni ránk. Ez be is igazolódott. Sajnos kaptak egy büntetőt, de ez szerencsére kimaradt. Harcosan és keményen védekeztünk, de volt egy 15 perces hullámvölgy, amit a vendégek ki is használtak. Igaz az egyenlítő góljukat leshelyzet előzte meg. A srácok 2:1 arányú vendég vezetésnél is mindent megtettek, hogy egyenlíteni tudjunk. Voltak veszélyes kontráink, de az utolsó passz mindig pontatlan volt.

Az eredmény sajnos már nem változott, de büszke vagyok a csapatra, mert amit megbeszéltünk azt 90 százalékban meg is valósították. Ne feledjük, meg tudtuk nehezíteni a leendő bajnokcsapat dolgát! Gratulálok Srácok!

Most jönnek majd azok a mérkőzések, ahol ezzel a hozzáállással, fegyelemmel és akarattal elkezdhetjük a felzárkózást a tabellán.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2023.04.15 (Szombat, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – Dalnoki Jenő LA 1:2 (1:0)
Gól: Sarafi J (40′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK