A hétközi fordulót követően a hét utolsó napján ismét bajnoki mérkőzés vár NB III-as első csapatunkra. Múlt vasárnaphoz hasonlóan ezúttal is idegenben lépünk majd pályára. Soros ellenfelünk az a Hódmezővásárhelyi FC lesz, akik az Iváncsával nagy harcot vívnak a bajnoki cím elhódításáért.

BEHARANGOZÓ: NB III

HFC - Meton-FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 32. Forduló

A hétközi fordulót követően a hét utolsó napján ismét bajnoki mérkőzés vár NB III-as csapatunkra. Múlt vasárnaphoz hasonlóan ezúttal is idegenben lépünk majd pályára. Soros ellenfelünk az a Hódmezővásárhelyi FC lesz, akik az Iváncsával nagy harcot vívnak a bajnoki cím elhódításáért.

Sajnos papíron gyengébb ellenfeleinkkel szemben sem sikerült győzelmet aratnunk, most vasárnap pedig egy bajnokaspiráns otthonában kellene borítanunk a papírformát. Jelenlegi állapotunkban ez egy már-már lehetetlen küldetés, azonban ahogy azt az FC Dabas már a múltban is bizonyította, ha minden játékosa odateszi magát, akkor nincs megoldhatatlan akadály.

Sajnos minden ellenünk szól, a jelenlegi forma, a tabellán elfoglalt helyezés, a hazai pálya, a sérültek száma. Ettől függetlenül meg kell oldanunk a bennmaradást, ehhez pedig nem válogathatunk, hogy hol, mikor és ki ellen kell bravúrt elérnünk. Ki kell menni a pályára és ha kínszenvedés árán is, de valahogy be kell gyűjteni a három pontot. Fogynak a lehetőségek és egyre nagyobb bajban van csapatunk, nehéz lesz megoldani, de bíznunk kell benne, hogy közösen sikerülhet.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Hódmezővásárhelyi FC – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.04.16 (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Hódmezővásárhelyi Városi Stadion

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK