Múlt hét csütörtöktől péntekig (2023. április 6-7.) tartottuk a tavaszi Körzetközponti táborunkat az U10/U11-es korosztály számára. A tábor első napján, egy közös reggeli után a gyerekekkel a Bugyira utaztunk, ahol megmérkőztünk a Budapest Honvéd U10-es korosztályával, valamint a Dunaharaszti és a Bugyi Körzetközpont válogatott csapataival.

Körzetközponti tábor

U10/U11

2023. április 6-7. (csütörtök-péntek)

Múlt hét csütörtöktől péntekig (2023. április 6-7.) tartottuk a tavaszi Körzetközponti táborunkat az U10/U11-es korosztály számára.

A tábor első napján, egy közös reggeli után a gyerekekkel a Bugyira utaztunk, ahol megmérkőztünk a Budapest Honvéd U10-es korosztályával, valamint a Dunaharaszti és a Bugyi Körzetközpont válogatott csapataival. Hazaérkezés után megebédeltek a srácok a helyi Anna büfében, majd kaptak egy kis szabad programot az első edzés előtt, amit főként csocsóval, léghokival, pingpongozással töltöttek. Az edzésen különböző játékos gyakorlatokkal vezettük rá őket a fejelés technikájának elsajátítására, majd a nap szakmai részét lezártuk az edzéscélok és a napi teljesítmény kiértékelésével. Ezután közös lángosozás következett, amit egy kedves szülő, Konkoly Tímea ajánlott fel a gyerekek és az edzők számára. A vacsora után különböző szórakoztató ügyességi és csapatépítő játékokat szerveztünk, hogy a focipályán kívül is lehetőségük legyen összekovácsolódni. A tábor „bentlakásos” volt, ami szintén erősítette a csapat egymásra hangolódását. Másnap közösen megreggeliztünk, majd egy utolsó edzésen vettek részt a fiatalok. Ezt követően már csak az egyéni és a csapat értékelése maradt hátra, végezetül pedig lezártuk táborunkat.

Reméljük, hogy mindenki jó élményekkel távozott. Ősszel ugyanitt ismét találkozunk!

Bajnoki mérkőzés – Dabas, ÉKÜ
2023.04.08 (Szombat, 11:30)
 
Meton-FC Dabas U15 – Dorogi FC 2:1 (0:0)
Gól: Sarafi J (38′), Dori A (79′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK