Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Majosi SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Mérhetetlenül csalódott vagyok. Jó pár játékos szégyellheti magát!

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Majosi SE - Meton-FC Dabas (2:0)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Majosi SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Mérhetetlenül csalódott vagyok. Jó pár játékos szégyellheti magát ez után a teljesítmény után. Nem az elő alkalom, hogy a mi gólhelyzetünkből létszámfölényben gólt kapunk és ezzel nehéz helyzetbe sodorjuk magunkat. Hiába játszunk elfogadhatóan és javul hétről-hétre a játék képe, ha néhányan nem igazán érzik magukénak a csapatot és félvárról veszik a mérkőzéseket. Ha mindig csak ugyanazok az emberek vállalnak szerepet a párharcokban, ha mindig ugyanaz a pár ember érzi magáénak a csapatot, akkor nem fogunk előre lépni eredményességben, ennek pedig súlyos következményei lehetnek. A szalmaszálaink, amibe kapaszkodhatunk, egyre fogynak, úgyhogy jó lenne, ha mindenki egytől-egyig beleállna végre a mérkőzésekbe, mert csak együtt sikerülhet kilábalni ebből a nehéz helyzetből!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.04.09 (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Majosi SE Sporttelep
 
Majosi SE – Meton-FC Dabas 2:0 (0:0)

Gól: Lizák P (47′), Lizák P (50′ – büntető) ill. –

Meton-FC Dabas: Berta – Földes, Forgács, Dudás, Majzik, Erős, Domokos, Ágoston, Benkő, Lux, Lettner
Cserék: Balogh, Karcag, Molnár, Pleszkán, Fazekas, Takács, Fritz, Bokros

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK