Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Dunaújváros FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Fájó döntetlent szenvedtünk el és ezt akkor is tartom, ha a táblázatra nézve jó eredménynek tűnik a döntetlen.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Dunaújváros FC – Meton-FC Dabas (2:2)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Dunaújváros FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Fájó döntetlent szenvedtünk el és ezt akkor is tartom, ha a táblázatra nézve jó eredménynek tűnik a döntetlen. Az első félidei játékunk alapján legalább hárommal kellett volna vezetnünk, de egyesek nem érzik át a mérkőzések súlyát. Amíg könnyelműek vagyunk a kapu előtt, addig szenvedni fogunk. Hiába szereztünk szépségdíjas gólokat, kikaptunk 2:2-re! Erőt kell, viszont adjon a csapatnak, hogy idegenben kétszer is betaláltunk és a játékunk is folyamatosan javul. Egy rendkívül nehéz mérkőzés vár ránk vasárnap, melyen nem mi vagyunk az esélyesek, ennek ellenére hiszem, hogy ha a fiúk elhiszik, hogy tudnak így futballozni, akkor képesek lehetünk tisztességesen helytállni!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.03.29 (Szerda, 16:00)
Helyszín: Dunaújvárosi Stadion
 
Dunaújváros FC – Meton-FC Dabas 2:2 (1:1)
Gól: Marlen M (35′), Székely B (94′) ill. Pleszkán T (19′), Ágoston D (79′)
 
Meton-FC Dabas: Balogh – Földes, Fritz, Forgács, Dudás, Majzik, Ágoston, Lettner, Pleszkán, Lux, Csima
Cserék: Berta, Erős, Benkő, Zsigmond, Molnár, Takács, Karcag, Bokros

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK