A múlt hétvégi FTC elleni hazai és a szerdai dunaújvárosi bajnokit követően most vasárnap ismét pályán láthatjuk NB III-as első csapatunkat. Ezúttal a Budapest Honvéd-MFA II látogat majd a Wellis Sportparkba.

BEHARANGOZÓ: NB III

Beharangozó: Meton-FC Dabas - Bp. Honvéd-MFA II

NB lll. Közép-csoport - 29. Forduló

A múlt hétvégi FTC elleni hazai és a szerdai dunaújvárosi bajnokit követően most vasárnap ismét pályán láthatjuk NB III-as első csapatunkat. Ezúttal a Budapest Honvéd-MFA II látogat majd a Wellis Sportparkba.

Az elmúlt öt fordulóban ez már a negyedik olyan összecsapás, amikor egy NB I-es vagy NB II-es klub második csapatával kell összemérnünk tudásunkat. A élet nem igen kegyelmez nekünk, ugyanis nem elég, hogy finoman fogalmazva sem vagyunk jó formában, a sors sajnos pont ilyenkor sodorja elénk ezeket az igen nehéz erőpróbákat. Kár ugyanis firtatni, hogy egy NB I-es klub második csapata ellen játszani mindig jóval nehezebb, mert majd minden fordulóban vannak minőségi visszajátszók, akik szinte egy személyben is képesek eldönteni a három pontok sorsát. Sajnos ez a Paks, az MTK, és a Ferencváros ellen is bebizonyosodott és most vasárnap pedig itt az újabb kőkemény kihívás a Budapest Honvéd-MFA II személyében.

Soros ellenfelünk jelenleg a tabella 6. pozícióját foglalja el, és noha az első két tavaszi fordulóban pont nélkül maradtak, azóta azonban egy négy mérkőzéses győzelmi széria következett, amit csak most szerdán a bajnoki címre hajtó HFC-nek sikerült megtörnie, így összességében kijelenthető, hogy remek formában várhatják a pár nap múlva esedékes dabasi fellépésüket.

Mondhatnánk viszont azt is, hogy amíg a Honvéd II 3:0 arányú vereséggel zárt szerdán, addig nekünk legalább sikerült pontot szereznünk a hétközi fordulóban. Ez abszolút igaz is, azonban azt is hozzá kell tennünk, hogy közel sem egy bajnokaspiráns ellen léptünk pályára a Dunaújváros személyében. Ettől függetlenül természetesen mindent el kell követnünk a tisztes helytállásért, így most vasárnap a Wellis Sportparkban egyértelműen a győzelemért kell harcba szállnunk a Honvéd fiataljai ellen.

Az eddig mutatott szerény tavaszi eredmények ellenére mégis biztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a múlt hétvégi FTC II elleni mérkőzéshez hasonlóan most vasárnap is látogassanak ki minél többen a Wellis Sportparkba és segítsék jelenlétükkel kedvenc dabasi csapatukat.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Budapest Honvéd-MFA II

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.04.02 (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK