Hosszú idő után ismét hétközi fordulót rendeznek az NB III Közép csoportjában. Ennek megfelelően mi is útra kelünk és Dunaújváros felé vesszük majd az irányt.

BEHARANGOZÓ: NB III

DUNAÚJVÁROS FC - Meton-FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 28. Forduló

Hosszú idő után ismét hétközi fordulót rendeznek az NB III Közép csoportjában. Ennek megfelelően mi is útra kelünk és Dunaújváros felé vesszük az irányt. A Paks, az MTK és az FTC második csapatait követően kész felüdülés lesz végre nem egy magasabb osztályban lévő klub tartalékcsapata ellen mérkőzni, bár hétvégén folytatódik a sorozat, ugyanis a Budapest Honvéd-MFA II látogat majd Dabasra.

A szerda összecsapásra térve soros ellenfelünkről mondhatnánk, hogy egészen jól szerepel, a tabella 5. helye önmagáért beszél és igen sokan el is fogadnák azt a pozíciót, azonban a Dunaújvárosi FC tavaszi mérlege közel sem tükrözi a jelenleg elfoglalt helyét. Öt vereséget és mindössze egyetlen döntetlent tudtak 2023-ban eddig felmutatni, ami csupán egy hajszállal tekinthető jobbnak, mint csapatunké. Két olyan csapat összecsapása lesz tehát ez a szerda délutáni, akik rendkívül rosszul kezdték az évet és minden erejükkel próbálnak kilábalni az igen komoly hullámvölgyből. A győztes pedig talán valóban elindulhat egy jobb és sikeresebb úton, így az egyik, ha nem a legfontosabb összecsapás lesz a felek számára.

Égetően nagy szükségünk lenne most már minden egyes pontra, soros ellenfelünk formáját látva pedig talán most kínálkozhat a legnagyobb esély az első győzelmünk megszerzéséhez. Sorsdöntő összecsapás elé nézünk tehát, ahol ha kell, vérrel-verejtékkel, csúszva-mászva, de el kell érnünk a kitűzött célt.

A szerdai összecsapáson a múlt hétvégihez hasonlóan már 14 helyett 16 órától indul majd útjára a labda, a helyszín pedig ezúttal a Dunaújváros FC Stadionja lesz.

Hajrá Dabas!

 

Mérkőzés: Dunaújváros FC – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.03.29 (Szerda, 16:00)
Helyszín: Dunaújvárosi Stadion

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK