Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Szent István SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Szombat délelőtt az U16-os keret a Szent István SE csapatát fogadta. Sajnos nem jó előjelekkel vártuk a mérkőzést.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Szent István SE-OTP Bank (0:0)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Szent István SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Szombat délelőtt az U16-os keret a Szent István SE csapatát fogadta. Sajnos nem jó előjelekkel vártuk a mérkőzést.

A vendégek a mérkőzés elején nagy nyomást helyeztek ránk, de amit megbeszéltünk az öltözőben, azt betartották a srácok, ennek nyomán a védekezésünk nagyon rendben volt. Sajnos az első félidőben azonban nem igen voltunk túl veszélyesek az ellenfél kapujára.

A szünetben átbeszéltük, hogyan lehetünk hatékonyabbak támadásban. A második félidőt ennek folytán jól is kezdtük. Kontráinkból voltak is lehetőségek, de ezek rendre kimaradtak.

Sajnos hogy mégse legyen minden szuper, Tóth Tamás megsérült. Németh Rajmud lépett pályára, neki ez volt a debütálása bajnoki mérkőzésen. A játékrész utolsó 15 percében a srácok hősiesen küzdöttek, egyesek erőn felül teljesítettek és ennek meg is lett az eredménye, mert a dobogó 3. helyezettje ellen pontot szereztünk!

Gratulálok a srácoknak és köszönöm a 2009 születésű játékosainknak, hogy itt voltak ugyan, de a szabály miatt nem tudtam őket becserélni. Remélem, ezt az akaratot, hozzáállást és bátor játékot át fogjuk menteni a többi mérkőzésre is.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés, Dabas, ÉKÜ
2023.03.25 (Szombat, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – Szent István SE-OTP Bank 0:0 (0:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK