Vasárnap délután ismét egy tartalékcsapat, az MTK Budapest FC II ellen léptünk pályára. Katasztrofálisan kezdődött a mérkőzés, hiszen már az összecsapás 2. percben hátrányba kerültünk.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

MTK Budapest FC II - Meton-FC Dabas (2:0)

Bosszantó vereséget szenvedtünk az MTK ll ellen

Vasárnap délután ismét egy tartalékcsapat, az MTK Budapest FC II ellen léptünk pályára. Katasztrofálisan kezdődött a mérkőzés, hiszen már a 2. percben kapusunk nagyot hibázott, ezt a hazaiak pedig köszönték szépen és meg is szerezték a vezetést (1:0). Ezután támadásba lendültünk, sorra dolgoztuk ki a lehetőségeket, viszont ebben a tavaszi szezonban a szerencse még nem pártolt mellénk. Legalább igen 4-5 komoly helyzetet sikerült kialakítanunk, viszont gólt nem sikerült egyik lehetőségből szereznünk. Vagy a hazai kapus, vagy egy blokkoló láb, vagy a kapufa akadályozta meg az egyenlítést, azonban az mégis bíztató, hogy az első félidő gyakorlatilag végig a mi támadásainkról szólt.

A második játékrészben is hasonló volt a forgatókönyv, viszont a gól csak nem akart megszületni. Ahogy fogyott az idő, úgy egyre többet kockáztatott csapatunk. Egy esetben már csak a kapussal szemben volt a támadónk, de ezt a ziccert sem sikerült gólra váltani. Ahogy pedig lenni szokott, a sok kihagyott helyzetet pedig megbosszulta az ellenfél. A 90. percben egy kontratámadás végén biztosították be a győzelmet a hazaiak (2:0).

Ismét pont nélkül maradtunk, viszont az elmondható, ezen a mérkőzésen egyáltalán nem érdemeltünk vereséget. A helyzetek alapján akár a győzelemre is rászolgáltunk volna a dobogóért küzdő fővárosi kék-fehérek ellen. Az újabb vereség ellenére azonban mégis fel kell emelni a fejeket, előbb-utóbb ez a pechszéria is megszakad és végre győztesen hagyhatjuk el a pályát. Erre legkorábban jövő vasárnap a Ferencvárosi TC II csapata ellen lesz lehetőség, immáron ismét hazai pályán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.03.19 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Budapest, Lantos Mihály Sportközpont

MTK Budapest FC II – Meton-FC Dabas 2:0 (0:1)
Gól: Hegedűs T (2′), Barkóczi B (90′) ill. –

Meton-FC Dabas: Balogh – Majzik, Forgács, Dudás, Fritz, Földes, Erős, Domokos, Csima, Lux, Lettner
Cserék: Berta, Benkő, Zsigmond, Ágoston, Pleszkán, Molnár, Takács, Fazekas, Bokros

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK