Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője az MTK Budapest FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "A mérkőzés előtt elégedett lettem volna a döntetlennel is a dobogó közelében lévő MTK II otthonában, de így utólag mégis azt mondom, nagyon fáj, hogy pontok nélkül maradtunk.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

MTK Budapest FC ll - Meton-FC Dabas (2:0)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője az MTK Budapest FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

A mérkőzés előtt elégedett lettem volna a döntetlennel is a dobogó közelében lévő MTK II otthonában, de így utólag mégis azt mondom, nagyon fáj, hogy pontok nélkül maradtunk. A foci ilyen, nem mindig a jobbik csapat nyer, ezt ma megtapasztalhattuk, hiszen egyértelműen mi voltunk az a csapat, amelyiknek nyernie kellett volna. Mindig demoralizáló az első percben gólt kapni, de felül tudtunk kerekedni ezen és helyzetek sokaságát alakítottuk ki, azonban három ziccer sem volt elég ahhoz, hogy a kapuba betaláljunk. A játék miatt egyértelműen elégedett vagyok, ugyanis sok csapat azért nem focizza le az MTK-t, viszont el kell hinnie a csapatnak, hogy tud gólt is rúgni. Ha ez párosul ezzel a játékkal, akkor a hátralévő mérkőzéseken sokszor örülhetünk majd győzelemnek.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.03.19 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Budapest, Lantos Mihály Sportközpont

MTK Budapest FC II – Meton-FC Dabas 2:0 (0:1)
Gól: Hegedűs T (2′), Barkóczi B (90′) ill. –

Meton-FC Dabas: Balogh – Majzik, Forgács, Dudás, Fritz, Földes, Erős, Domokos, Csima, Lux, Lettner
Cserék: Berta, Benkő, Zsigmond, Ágoston, Pleszkán, Molnár, Takács, Fazekas, Bokros

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK