A Paksi FC II elleni hazai bajnoki mérkőzést követően most vasárnap egy újabb NB I-es klub második csapatával kell összemérni tudásunkat az MTK II személyében.

BEHARANGOZÓ: NB III

MTK Budapest FC II - Meton-FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 26. Forduló

A Paksi FC II elleni hazai bajnoki mérkőzést követően most vasárnap egy újabb NB I-es klub második csapatával kell összemérni tudásunkat, ezúttal azonban már idegenben.

A házigazda MTK II az igen előkelő negyedik helyről várhatja a Meton-FC Dabas elleni hazai összecsapását, ráadásul hátránya mindössze két pont a dobogó legalsó fokán álló ESMTK gárdájától, így hullámvölgyben lévő csapatunk ellen nem is lehet más célja, mint a győzelem.

Az öt tavaszi fiaskónk, valamint az MTK II jelenlegi helyezése és 2023-as eddigi mérlege (4 győzelem, 1 döntetlen) tükrében egy pokolian nehéz mérkőzés vár ránk, mondhatni egy szinte lehetetlen küldetés. A munkát azonban becsülettel végzik játékosaink hétről-hétre, előbb-utóbb pedig az újdonsült vezetőedző hatásának is érvényesülnie kell, így a sok nehézség ellenére mégis bizakodva kell várnunk soron következő összecsapásunkat, remélve azt, hogy most vasárnap talán végre megtörik ez a rossz széria és elindulhatunk azon az felfelé ívelő pályán, amelyre a keret és klubunk hivatott.

Az őszi mérkőzésen Dabason 1:1-es döntetlenre végeztek a felek, amivel most alighanem abszolút elégedettek lehetnénk ellenfelünk jelenlegi formája tükrében. Az MTK első csapata vezeti a NB II-es bajnokságot, a második csapat is egyre jobban szerepel, tehát mondhatni a fővárosi kék-fehérek háza táján mostanság igen jó hangulat uralkodik, azonban feltett kezekkel ettől függetlenül mégsem fogunk érkezni a fővárosi összecsapásra. Játékosaink minden tudására és akaratára szükség lesz és akkor talán egy hatalmas bravúrral, a papírformát borítva megszerezhetjük első tavaszi góljainkat és pontjainkat.

Az összecsapás vasárnap 14 órától a Lantos Mihály Sportközpontban kerül megrendezésre.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: MTK Budapest FC II – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.03.19 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Budapest, Lantos Mihály Sportközpont

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK