Fodor Gergő, U19-es korosztályunk vezetőedzője a Taksony SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U19 csapatunknak is elkezdődött végre a tavaszi bajnoki szezon. Az őszi létszámbeli gondjaink úgy néz ki megoldódtak és egy elég bő, 22 fős kerettel tudunk nekivágni a szezonnak.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

FODOR GERGŐ

Meton-FC Dabas - Taksony SE (4:3)

Fodor Gergő, U19-es korosztályunk vezetőedzője a Taksony SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

U19 csapatunknak is elkezdődött végre a tavaszi bajnoki szezon. Az őszi létszámbeli gondjaink úgy néz ki megoldódtak és egy elég bő, 22 fős kerettel tudunk nekivágni a szezonnak. Január közepén kezdtük a felkészülést, sajnos azonban nem volt az igazi, mert 7-8 játékos is kollégista, így ők csak heti egy alkalommal tudnak részt venni az edzéseken. Télen a Futsal 7 Vége sorozat mellett öt felkészülési mérkőzést is sikerült játszanunk U19-es és megye IV-es felnőtt csapatok ellen, ráadásul mindet győzelemmel abszolváltuk, így bizakodva mentünk neki a Taksony elleni első tavaszi.

A mérkőzés jól indult, sok szép támadásunk volt, amiből két gólt is sikerült negyed óra alatt szereznünk. Ezután továbbra is mi támadtunk, de nem jött össze a harmadik találat. A félidő vége előtt az ellenfelünk egy szöglet után pedig szépíteni tudott.

A második félidő feléig nem is változott a meccs képe, nagyon sok szép támadást vezettünk, de ezekből csak egy gólt tudtunk rúgni. Majd jött a hidegzuhany, 3:1-ről 5 percen belül egyenlített az ellenfél, de szerencsére az utolsó negyed órára ismét fel tudtunk még pörögni és a mérkőzés végén megszereztük a győzelmet érő gólt.

Tanulságos összecsapás volt mindenki számára, ahol bebizonyosodott, hogy nem szabad ennyi lehetőséget elpuskázni, mert hiába uraltuk a mérkőzés nagy részét, a végén majdnem ráfáztunk.

Összességében gratulálok a csapatnak, remélem tanultak a hibákból és nem fordul ilyen velünk többet. Hétvégén az Üllő ellen játsszuk a soron következő bajnoki mérkőzésünket!

Hajra Dabas!”

Bajnoki mérkőzés, Dabas, Wellis Sportpark
2023.03.12 (Vasárnap, 12:00)
 
Meton-FC Dabas U19 – Taksony SE 4:3 (2:1)
Gól: Veszelovszky B (8′), Veszelovszky B (16′), Veszelovszky B (57′), Berkes J (90′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK