Sajnos a Monor elleni múlt hétvégi idegenbeli rangadón még az edzőváltás nem éreztette hatását, már ami legalábbis az eredményt illeti. A második félidőre viszont alapozhatunk

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - Paksi FC II

NB lll. Közép-csoport - 25. Forduló

Sajnos a Monor elleni múlt hétvégi idegenbeli rangadón még az edzőváltás nem éreztette hatását, már ami legalábbis az eredményt illeti. A második félidőt viszont lehozta kapott gól nélkül csapatunk és ekkor már a játékfelfogás is közelített egy olyan szinthez, amire alapozni lehet majd a jövőre nézve. Irigylésre méltó helyzetben azonban továbbra sincs NB III-as keretünk, négy vereséget követően ugyan ismét egy hazai mérkőzés vár játékosainkra, azonban ellenfelünk egy NB I-es klub második csapata lesz, amiről tudjuk jól, mindig óriási kihívás a visszajátszók száma és minősége következtében. Bizakodnunk kell tehát, hogy Tóth László munkája előbb utóbb érezteti majd hatását és akkor csak jönnek majd szépen lassan azok a fontos gólok és pontok, amivel ki tudunk majd lábalni ebből a rég nem látott hullámvölgyből.

Ami soros ellenfelünket illeti,  a Paksi FC II 32 szerzett pontjával jelenleg a tabella 9. helyéről várhatja dabasi vendégszereplését. A zöld-fehérek tavaszi mérlege eddig két győzelem, egy döntetlen és mindössze egyetlen vereség, amit ráadásul a listavezető HFC ellen szenvedtek el, így összességében kijelenthető, egy jó és egyben igen vállalható rajtot produkáló csapat érkezik majd vasárnap délután Dabasra.

Az őszi összecsapáson 1:1-es döntetlenre végeztek a felek, amivel ugyan mondhatni igen elégedettek lehetnénk most is, azonban egy pont, mint tudjuk nem jelen túl sokat a mai labdarúgásban és helyzetünk ellenére is a győzelmet kell megcéloznunk.

Az eddigi igen mérsékelt tavaszi szereplés ellenére mégis kérjük és biztatjuk minden kedves szimpatizánsunkat, hogy vasárnap délután látogassanak ki a Wellis Sportparkba és segítsék jelenlétükkel csapatunkat a Paksi FC II elleni hazai bajnoki mérkőzésen. Most igazán szüksége van minden játékosunknak a lelkesítő szóra, hogy mielőbb átlendülhessenek ezen az igen nehéz perióduson.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Paksi FC II

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.03.12 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK