Tóth László, NB III-as csapatunk újdonsült vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Nem ilyen bemutatkozásra számítottam. Az első félidőben nagyon rossz felfogásban játszottunk, ráadásul védekezésben rengetek hibát követtünk el.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Monor SE - Meton-FC Dabas (3:0)

Tóth László, NB III-as csapatunk újdonsült vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Nem ilyen bemutatkozásra számítottam. Az első félidőben nagyon rossz felfogásban játszottunk, ráadásul védekezésben rengetek hibát követtünk el. Ennek köszönhetően szinte lehetetlen helyzetbe hoztuk magunkat 35 perc alatt. A második játékrészben szerkezetet váltottam, ezáltal úgy gondolom, hogy feljavult a játékunk. Ebben a félidőben már láttam biztató dolgokat a jövőre nézve.

Pár napja vagyok a csapatnál, de bízom abban, hogy az elvégzett munkának hamarosan meg lesz a gyümölcse. Azt is látni kell, hogy sok munka vár még a csapatra, de bízom benne, hogy közösen kilábalunk ebből a gödörből, amelybe került a csapat.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.03.05 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Monor, Balassi Bálint utcai Stadion
 
Monor SE – Meton-FC Dabas 3:0 (3:0)
Gól: Haragos V (2′), Hulicsár M (9′), Haragos V (35′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Berta – Földes, Fritz, Nagy, Forgács, Domokos, Benkő, Ágoston, Bokros, Fazekas, Lettner
Cserék: Balogh, Zsigmond, Pleszkán, Soóky, Berkes, Erős, Molnár, Venicz

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK