A keddi napon lemondott Fehér Ádám helyére rövid ideig ugyan Kemenes György asszisztens edző került kinevezésre, azonban vezetőségünk már meg is találta a végleges megoldást.

Hírek (NB III)

KÖZLEMÉNY

Tóth László irányítja NB lll-as első csapatunkat

A keddi napon lemondott Fehér Ádám helyére egy rövid ideig ugyan Kemenes György asszisztens edző került kinevezésre, azonban vezetőségünk nem tétlenkedett és már meg is találta a remélhetőleg már végleges megoldást.

Ennek köszönhetően a hétvégi Monor SE elleni idegenbeli mérkőzésen már az a Tóth László irányítja majd a Meton-FC Dabas NB III-as csapatát, aki pár éve egyszer már klubunk kötelékében állt.

Sokaknak ugyan már ismerős lehet személye, azonban mégis megkértük, röviden mutatkozzon be a klub szimpatizánsainak, valamit vázolja fel, milyen Meton-FC Dabasra számíthatnak szurkolóink az elkövetkezendő időszakban.

INTERJÚ: TÓTH LÁSZLÓ

Kérlek röviden mutatkozz be!

UEFA A, illetve Elite Youth A licenccel rendelkezem. 12 éve edzősködöm, ebből 8 évet a Vasas Kubala Akadémián, majd Győrben az ETO-nál voltam. Felnőtt karrieremet az FC Dabasnál kezdtem, mint Bücs Zsolt másodedzője, ezt követően Budafokra kerültem, ahonnan pedig Kozármislenybe vezetett utam. Onnan vezetett vissza az utam Dabasra.

Hivatalossá vált, hogy az FC Dabasnál folytatod. Kaptál más ajánlatokat is?

Több csapatnál is forgott a nevem a másodosztályban, de végül másra esett a választás.

Mi volt a döntő érv a Dabas mellett?

Dabas mellett döntött, hogy ismerős környezetbe jöhettem és tisztában voltam vele, hogy jó körülmények fogadnak.

Milyen filozófiát vallasz?

Filozófiám modern játékon alapuló kezdeményező Futball, mind védekezésben, mind támadásban.

Mit vársz el a csapattól?

A csapattól is azt várom, illetve bízom benne, hogy gyorsan közös nevezőre tudunk jutni és minél előbb viszont látom a pályán is a kért taktikai elemeket.

Nem ismeretlen számodra a dabasi öltöző, hiszen pályaedzőként már dolgoztál nálunk. Vannak még ismerős arcok abból a csapatból?

Az öltöző egyáltalán nem ismeretlen számomra, mivel az akkori csapatból azért jó páran maradtak vagy visszatértek, ez pedig nagyjából a csapat felét lefedi.

Mit gondolsz a csapatról, közösségről?

Mint említettem a csapat felét ismerem a másik felével viszont össze kell hangolódnunk. Az elkövetkezendő pár nap arról fog szólni, hogy kiderítsem milyen morális állapotban vannak a fiúk és hogy az elmúlt időszak negatív hatásait átfordítsuk ellenkező irányba annak érdekében, hogy a hátralévő mérkőzéseket sikerrel tudjuk venni. Bízom benne, hogy vannak jó értelemben hangadók az öltözőben, akik hangulatot tudnak csinálni, hiszen anélkül nem könnyű edzeni, játszani. Az egyik legfontosabb, hogy az öltöző rendben legyen, azt követi majd a szakma.

Milyen helyezéssel lennél elégedett a nyár végén?

Helyezésben nem gondolkodok, ahogy mondtam kis időnek el kell telnie ahhoz, hogy a csapat és én összehangolódjunk. Nem vagyunk jó helyzetben, de biztos vagyok benne, hogy ez a csapat többre hivatott. Azon leszek, hogy ez a pályán játékban és eredményességben is megmutatkozzon.

És végezetül mit üzennél a szurkolóknak?

A szurkolóktól azt kérném, hogy ha lehetőségük van, akkor jöjjenek minél többen legalább a hazai mérkőzéseinkre, hiszen tudom, hogy az elmúlt időszakban azért jelentősen megcsappant a mérkőzések látogatottsága. A játékosok hangulata is sokkal jobb, ha nem “zártkapus” mérkőzéseket kell játszani és a teljesítményüket is pozitívan befolyásolhatja, ha kinéznek a lelátókra és azt látják, hogy körben mindenhol nézők vannak.

 

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK