Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője az Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Nehéz egy ilyen mérkőzésről bármit is mondani. Nagyon fáj és bosszant ez a vereség. Kicsit úgy érzem, hogy dekoncentrált volt a társaság. Ezen a szinten ilyen hibákat nem szabad elkövetni, mert azt az ellenfél könyörtelenül kihasználja.

Edzői értékelés (NB III)

FEHÉR ÁDÁM

Ceglédi VSE - Meton-FC Dabas (3:0)

Fehér Ádám, NB III-as csapatunk vezetőedzője az Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Nehéz egy ilyen mérkőzésről bármit is mondani. Nagyon fáj és bosszant ez a vereség. Kicsit úgy érzem, hogy dekoncentrált volt a társaság. Ezen a szinten ilyen hibákat nem szabad elkövetni, mert azt az ellenfél könyörtelenül kihasználja. A srácoktól is kértem, hogy mindenki gondolkodjon el ezen a mérkőzésen, viszont a jövő héttől már csak és kizárólag a következő mérkőzés járjon a fejekben. Le kell higgadni, le kell vonni a következtetéseket és keddtől duplázott erővel kell dolgozni, hogy a rossz bajnoki rajtot javítani tudjuk.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.02.19 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep
 
Ceglédi VSE – Meton-FC Dabas 3:0 (2:0)
Gól: Annus Á (18′), Annus Á (57′), Annus Á (91′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Berta – Földes, Forgács, Dudás, Fritz, Erős, Domokos, Zsigmond, Ágoston, Majzik, Pleszkán
Cserék: Balogh, Soóky, Fazekas, Nagy, Molnár, Bokros

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK