Lezárult a felkészülési időszak, pár nap és kezdetét veszik a 2022/2023-as bajnoki szezon tavaszi megmérettetései. Január eleje óta ezért készültek, ezért feszültek meg majd minden nap labdarúgóink, hogy február 12-től végre bebizonyíthassák, hogy a Meton-FC Dabas jóval többre hivatott, mint amit a tabella téli pihenő alatt mutatott. Kemény tavasz elé nézünk, ugyanis majdhogynem új csapatot kellett formálnia edzői stábunknak a távozók nagy száma következtében. A keret azonban kialakult, hétről hétre formálódott, csiszolódott, a betervezett munka el lett végezve, így összességében a nehézségek ellenére is elmondható, hogy bizakodva várhatjuk a vasárnap esedékes tavaszi rajtot.

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - Újpest FC II

NB lll. Közép-csoport - 21. Forduló

Lezárult a felkészülési időszak, pár nap és kezdetét veszik a 2022/2023-as bajnoki szezon tavaszi megmérettetései. Január eleje óta ezért készültek, ezért feszültek meg majd minden nap labdarúgóink, hogy február 12-től végre bebizonyíthassák, hogy a Meton-FC Dabas jóval többre hivatott, mint amit a tabella a téli pihenő alatt mutatott.

Kemény tavasz elé nézünk, ugyanis majdhogynem új csapatot kellett formálnia edzői stábunknak a távozók nagy száma következtében. A keret azonban kialakult, hétről hétre formálódott, csiszolódott, a betervezett munka el lett végezve, így összességében a nehézségek ellenére is elmondható, hogy bizakodva várhatjuk a vasárnap esedékes tavaszi rajtot.

Első ellenfelünk az 5. helyen telelő Újpest FC II csapata lesz. Riválisunk 29 szerzett pontjával a középmezőny éléről várhatja dabasi vendégjátékát. Hátrányunk jelenleg hét pont a fővárosi lila-fehérekkel szemben, viszont mivel egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk, így némiképp csalókán fest a tabella.

A jó rajt mindig nagyon fontos, most viszont még inkább. Egy esetleges győzelemmel ugyanis stabilizálni tudnánk pozíciónkat a tabellán és egyben meg is kezdhetnénk a felzárkózást a középmezőny első felébe.

Ami a két csapat őszi összecsapását illeti, 2:1 arányú győzelmet tudtunk aratni idegenben, így mi más lehetne most is a célunk, mint egy hasonló bravúr elérése. Könnyű dolgunk azonban természetesen most sem lesz, ahogy azt az NB I-es klubok második csapatai ellen már megszokhattuk. A visszajátszók mennyisége és minősége sajnos döntően befolyásolhat minden NB III-as mérkőzést.

Az összecsapás vasárnap délután 14 órától a dabasi Wellis Sportparkban kerül majd megrendezésre. Biztatjuk kedves szimpatizánsainkat, hogy a hűvös idő ellenére válasszák programjuk célhelyének a Meton-FC Dabas Stadionját és látogassanak ki a hét utolsó napján NB III-as csapatunk első idei tétmérkőzésére. A biztatásra nagy szükségük lesz a fiúknak, mert egy igen komoly múlttal és szurkolótáborral rendelkező  egyesület második csapatát kellene két vállra fektetniük.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Újpest FC II

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.02.12 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK