A mindennapi életünket is sújtó válság sajnos az FC Dabast is elérte, ennek megfelelően az NB III-as első keret játékosállományának létszámát is csökkenteni volt kénytelen. Ennek megfelelően a 13 távozó játékos mellé csak 7 fő érkezett, azonban reméljük a mennyiséget a minőség tudja majd pótolni a tavaszi bajnoki hadjáratban.

Átigazolási hírek (NB III)

FC Dabas

Érkezők listája

Noha az átigazolási időszak csak február 14-én éjfélkor zárul, ennek megfelelően továbbra is lehetnek még mind érkezők, mind távozók tekintetében változások, azonban mivel közelít a bajnoki rajt, igen nagy változásokat már nem szeretne eszközölni edzői stábunk, hogy a február 12-én esedékes Újpest FC II elleni hazai bajnoki rajtig minél jobban összecsiszolódhasson az igen sok poszton módosult keret.
 
A mindennapjainkat is sújtó válság sajnos az FC Dabast is elérte, ennek megfelelően nem csupán a kettes csapatot volt kénytelen a klub visszaléptetni, hanem az NB III-as első keret játékosállományának létszámát is csökkenteni volt kénytelen. Ennek megfelelően a 13 távozó játékos mellé csak 7 fő érkezett, azonban reméljük a mennyiséget a minőség tudja majd pótolni a tavaszi bajnoki hadjáratban.
 
Érkezők listája:
1. Ágoston Donát (ESMTK)
2. Bokros Bonifác (Bánk SE)
3. Csima Péter (FC Subingen)
4. Fazekas Ádám (III. Ker. TVE)
5. Majzik Adrián (Balassagyarmati VSE)
6. Nagy Zsombor (Veresegyházi VSK)
7. Pleszkán Tibor (FC Nagykanizsa)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK