Soros ellenfelünk a Vasas FC II csapata volt. Ez volt a harmadik edzőmérkőzésünk az idei évben. A vezetést a vendégek büntetőből szerezték meg a találkozó 15. percében (0:1). Szerencsére nem kellett sokat várnunk egy egyenlítésre.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - Zsámbéki SK (3:1)

Vereség a Vasas fiataljai ellen

Soros ellenfelünk a Vasas FC II csapata volt. Ez volt a harmadik edzőmérkőzésünk az idei évben. A vezetést a vendégek büntetőből szerezték meg a találkozó 15. percében (0:1). Szerencsére nem kellett sokat várnunk egy egyenlítésre. A 26. percben oldalszabadrúgáshoz jutottunk, amelyhez Ágoston állt oda, aki erőből rúgta a játékszert a kapu előterébe, ebbe viszont nem ért bele senki, amely még a vendégek kapusát is meglepte, így sikerült az egyenlítés (1:1). Ezzel kialakult az első félidei eredmény.

A második játékrészben sajnos ismét hátrányba kerültünk. A 75. percben ugrott ki az ellenfél támadója, ziccerben pedig nem hibázott, így ismét megszerezték a vezetést (1:2). Később derült ki, hogy ez a gól végül el is döntötte a mérkőzést.

Fiataljaink tehát a harmadik edzőmérkőzésen minimális vereséget szenvedtek. Most azonban még nem a győzelem a fontos, azonban mivel már csak három felkészülési mérkőzés van hátra, így lassan már az eredmény is fontos lesz. Jó lenne, ha a további összecsapásokon már a mutatott játék mellé a jó eredmény is párosulna, hogy megfelelő önbizalommal várhassuk a könnyűnek egyáltalán nem nevezhető tavaszi szezont.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2023.01.21 (Szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Vasas FC II 1:2 (1:1)
Gól: Ágoston

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK